Wedding

6x bruidsmake-up ideeën voor een herfstachtige bruiloft

6x bruidsmake-up ideeën voor een herfstachtige bruiloft

Ga je trouwen in de herfst? Dan is het ontzettend leuk om het seizoen te verwerken in je bruiloft. Dit kun je doen aan de hand van de decoraties en bijvoorbeeld het eten dat je serveert. Je kan ook je make-up look hierop aanpassen. Dit zijn onze favoriete herfstachtige make-up looks voor iedere bruid.

Aanwezige lippen en rustige ogen

Voor een bruidslook, is het vaak standaard om te gaan voor een aanwezigere ooglook en nude lippen. Maar wat nou als je deze twee elementen omdraait. Ga voor een subtielere ooglook door de oogschaduw ligt te houden. Ga bijvoorbeeld voor een glanzend ooglid met een bruine eyeliner. Geef de lippen de ruimte om de show te stelen door te gaan voor bijvoorbeeld een rode lippenstift.

Een glanzende smokey eye

Smokey eyes zijn vaak terug te zien bij bruids make-up. Om je ogen extra sprekend te maken, kun je gaan voor een glanzende smokey eye. Maak hiervoor gebruik van enkel glanzende oogschaduws en zie hoe het licht prachtig reflecteert op de glittertjes op je ogen.

Romantische blush

Voor je bruiloft is een romantische look natuurlijk vanzelfsprekend. Blush is hiervoor een must have. Voor de herfst zijn warme tonen altijd welkom en wees niet bang om eens een donkerder kleurtje erbij te pakken. Rood is bijvoorbeeld een blush kleur die bijna iedereen mooi staat! We raden daarom zeker aan om het eens te proberen voor je bruiloft zodat je kan bepalen of het in je look past voor de grote dag.

De latte look

De latte make-up look is al een tijdje een trend op TikTok. Wij zijn hier zeker fan van, voor iedere dag maar ook zeker voor speciale gelegenheden zoals je bruiloft. De look is simpel maar effectief, zacht en romantisch. Het is vooral een mooie look voor dames met bruine ogen.

Grijze tonen

Het is herfst, dus het is kouder buiten. Een koelere make-up look is dan ook zeker geen slecht idee voor deze tijd van het jaar. Voor je bruiloft kun je gebruik maken van grijze tonen in je oogschaduw om het seizoen in je make-up te verwerken. Ga bijvoorbeeld voor een grijze smokey eye. Dit is wat subtieler dan een zwarte smokey eye en laat je ogen er echt uitspringen.

Een opvallende highlight in de binnenste ooghoek

Je ogen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van je bruidslook. Je toekomstige echtgenoot moet natuurlijk helemaal in je ogen verdrinken tijdens de ceremonie. Een felle highlight in je binnenste ooghoek is daarom zeker een aanrader. Het laat je ogen echt spreken en het geeft je een erg wakkere blik. Ga voor een goude kleur om de herfstachtige look te versterken.

Bron: Byrdie
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top