Beauty

Dit zijn de beste celebrity make-up artists om te volgen voor de beste make-up tips en tricks

Dit zijn de beste celebrity make-up artists om te volgen voor de beste make-up tips en tricks

Als je een millennial of Gen Z bent, is de kans groot dat je veel make-up skills hebt geleerd van het internet. We leerden van YouTube beauty guru's zoals de extreem getalenteerde NikkieTutorials. Tegenwoordig valt er ook veel inspiratie van Tiktok en Instagram te halen! Dit zijn de beste celebrity make-up artists om te volgen voor de beste tips en tricks.

Melissa Murdick

Mellisa Murdick is een make-up artist die veel samenwerkt met Rare Beauty, het beautymerk van Selena Gomez. Op haar Tiktok account geeft ze veel nuttige make-up tips die zij in haar dagelijks leven ook veel gebruikt. Zo laat ze zien hoe je gemakkelijk foutjes kunt corrigeren, hoe je moet color correcten of hoe je op de perfecte manier lipliner aanbrengt. Melissa is een fijne mentor om van te leren omdat zij alles erg duidelijk uitlegt. Perfect voor beginners dus!

@itsmakeupbymelissam As the seasons change, switching up your makeup routine is essential #makeuptutorial #settingspray #makeuphack #oilyskin ♬ original sound - Melissa Murdick

Pat McGrath

Pat McGrath is misschien wel een van de meest bekende make-up artiesten ter wereld. Haar looks zijn erg opvallend, creatief en editorial. Als je op zoek bent naar inspiratie voor make-up looks voor naar feestjes, is Pat McGrath de perfecte artist om naar te kijken. Op haar Instagram post ze regelmatig video's van de looks die ze maakt en laat ze de stappen zien. Voor make-up artists is Pat een groot voorbeeld en ook bij celebrities is ze enorm populair. Vorig jaar heeft ze bijvoorbeeld Taylor Swift opgemaakt voor de VMA's.

Makeup By Mario

Makeup by Mario is tegenwoordig ook een icoon in de make-up wereld. Mario is al jaren de make-up artist van Kim Kardashian. Hij is verantwoordelijk voor veel van haar iconische looks. Zonder hem zouden we bijvoorbeeld nooit Kim Kardashian associëren met haar iconische contour. Mario heeft een eigen make-up lijn tegenwoordig, jammer genoeg is deze nog niet in Nederland te verkrijgen. Wel kun je een hoop inspiratie van hem krijgen op zijn Instagram en Tiktok. Op zijn Tiktok geeft hij 'mini masterclasses' waar je ontzettend veel van kunt leren!

@makeupbymario PART 1 of my TikTok Mini Masterclass 🤍 #makeupbymario #themasterclass ♬ original sound - makeupbymario

Patrick Ta

Patrick Ta is een andere succesvolle make-up artist met een eigen merk. Patrick staat bekend om zijn glamourous looks die hij creëert voor veel verschillende celebs. Zo heeft hij veel internetsterren opgemaakt zoals Addison Rae en Alix Earle. Daarnaast zit model Gigi Hadid ook vaak bij hem in de stoel. Zijn prachtige make-up transformaties zijn te zien op zijn Tiktok account.

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top