Haarverzorging

Dit is het haarmasker waar Jennifer Lopez, Rosie HW en Kim Kardashian niet zonder kunnen

Dit is het haarmasker waar Jennifer Lopez, Rosie HW en Kim Kardashian niet zonder kunnen

Aan nieuwe beautyproducten is er nooit een gebrek en hoewel we het superleuk vinden om nieuwe dingen uit te testen, gaat dit vaak niet boven een vertrouwde formule die gewoon werkt. Er zijn een aantal producten waar beauty connaisseurs en celebrities - die vaak de beste dingen tot hun beschikking hebben - op terugvallen en daar is dit masker één van.

We hebben het over Olaplex No. 3 Hair Perfector. Jennifer Lopez, Rosie Huntington-Whiteley en Kim Kardashian kunnen praktisch alles kopen wat ze willen en toch blijven ze trouw aan dit haarmasker. Het begon allemaal in een garage in Californië waar een salonformule werd bedacht om beschadigd haar aan te pakken. Inmiddels is het een groot onafhankelijk haarmerk waar je terecht kunt voor heel wat verschillende producten. No. 1 en No. 2 zijn enkel geschikt voor in de haarsalon maar de rest van de producten kun je ook thuis gebruiken. No. 3 - de Hair Perfector oftewel masker - is één van de meest geliefde producten.

Olaplex No. 3 Hair Perfector, en de andere producten van het merk die overigens geschikt zijn voor elk haartype, zorgen ervoor dat gebroken verbindingen in het haar weer hersteld worden. De bouwstenen worden weer gemaakt en op de juiste plek gezet met als resultaat gezondere en sterkere lokken. Het haar gaat glanzen en wordt superzacht - wie wil dat nou niet?

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top