Interior

Met deze 7 accessoires kun jij je slaapkamer opleuken

Met deze 7 accessoires kun jij je slaapkamer opleuken

Je slaapkamer heeft een aantal essentiële elementen: je bed, een nachtkastje, je kledingkast en misschien je kaptafel. Maar met deze meubels alleen is de kamer misschien nog een beetje kaal. Wil jij graag jouw slaapkamer eigen maken? Dit zijn de leukste accessoires waarmee je je slaapkamer kunt opleuken!

Kikkerland Classic Retro Wekker

Hou jij ervan om sommige dingen op de ouderwetse manier te doen? Dan is een wekker echt een must have voor in je slaapkamer. Een wekker op je telefoon instellen is natuurlijk handig, maar die kun je ook weer makkelijk op snooze zetten, waardoor je je snel verslaapt. Kies daarom voor een wekker, zoals deze retro wekker van Kikkerland!

Kikkerland Classic Retro Wekker - €16,25

Bloomingville Face Vaas

Af en toe is het leuk om je slaapkamer op te fleuren met een bosje bloemen. En als je bloemen in huis haalt, heb je natuurlijk een mooi vaas nodig. Deze vaas met een opvallend gezicht design is een perfect statement piece voor in je slaapkamer en dient ook als leuke decoratie als er geen bloemen in staan!

The Hut Bloomingville Face Steengoed Vaas - €40,95

Ralph Lauren Kussensloop

Is het een trui of is het een kussen? Dit leuke design valt direct op in jouw slaapkamer. Door de knoopjes en het gebreide patroon lijkt het van een afstandje net alsof je een kledingstuk van Ralph Lauren op je bed hebt liggen. Dit kussentje past goed bij een donker interieur en zal ongetwijfeld opgemerkt worden door je bezoek.

Ralph Lauren Houscou kussensloop van katoen - €75,-

vtwomen Maan Spiegel

Bij het decoreren van je slaapkamer mogen de muren ook zeker niet vergeten worden. Met deze schattige maanvormige spiegel, fleur jij jouw muren op. Naast dat dit er ontzettend leuk uitziet, is het ook nog eens functioneel. Als je hem in de buurt van je kamerdeur hangt, kun je bijvoorbeeld even snel checken of je haar nog goed zit voordat je de ruimte verlaat.

vtwomen Moon Spiegel - €24,95

Urban Nature Culture Plantenstandaard

Een slaapkamer kan ook wel een beetje groen gebruiken! En een plant moet je vervolgens ook neerzetten in een leuke plantenstandaard. Hierdoor worden ze echt onderdeel van je interieur! Met deze gouden plantenstandaard kun jij jouw plantjes in het zonnetje zetten.

Urban Nature Culture Solstice plantenstandaard voor binnen - €62,95

Umbra sieradenhouder

Onze slaapkamers zijn vaak ook de ruimtes waarin we ons klaarmaken voor de dag. Met deze sieradenhouder, kun jij al jouw mooiste sieraden overzichtelijk opbergen en tentoonstellen. Door de drie aparte laagjes heb je ruimte voor allerlei soorten sieraden, ringen, oorbellen, kettingen, armbanden, het past allemaal!

Umbra Trigem Sieradenhouder 49 cm - €35

Diptyque Tubereuse Geurkaars

Tot slot moet het op je slaapkamer ook lekker ruiken. Geurkaarsen dienen als leuke decoratie voor iedere ruimte en zorgen voor een heerlijke geur. Met deze dromerige geur maak jij jouw slaapkamer helemaal af.

Diptyque Tubereuse Geurkaars - €56,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top