Interior

De mooiste muurstickers voor in je woonkamer

De mooiste muurstickers voor in je woonkamer

Tegenwoordig hoef je niet alles uit de kast te halen om je interieur op te fleuren. Je hoeft geen grote aankopen te doen om je interieur on point te krijgen. Een simpele muursticker kan al z’n werk doen. Het blaast een nieuwe look in je huis en het brengt geen grote kosten met zich mee. Bovendien kun je deze wanddecoratie makkelijk verwijderen om toch maar een andere muursticker te plakken. Zet de schilderijen aan de kant: met deze stickers tover je een saaie muur om naar een schitterend creatie.

1. Decoratieve muursticker boom voor fotolijsten €16,95

Zowel moderne als antieke interieurs hebben deze mooie muursticker nodig. Wat is leuker dan een boom met al jouw herinneringen? Plak deze muursticker aan de muur en hang je leukste foto’s op. Zo blijf je die geweldige memories elke dag herleven! De lengte van de wall sticker is 120 cm en de breedte is 100 cm. Het heeft een mooie vormgeving die als een mooi kunstwerk bij een eenvoudige muur past. Plak de muursticker op een witte, lila of grijze muur voor een opvallende uitstraling. Verder kun je bepalen hoeveel foto’s je wil ophangen. Ga je liever voor een drukker of simpel interieur? Let op: Afmetingen zijn de afmetingen nadat de muursticker is opgeplakt. Hierom is het altijd handig om van tevoren de keuze te maken waar je de muursticker wil plakken.

Muursticker boom

2. Plakfolie met eigen foto vanaf €11,99

Tegenwoordig hoef je je foto’s niet in te lijsten. De gepersonaliseerde muursticker geeft een creatieve draai aan je interieur: jij kunt zelf de foto voor in de muursticker kiezen! Daarnaast heb je keuze uit talloze formaten en plakfolies. Kies voor een raamsticker, deursticker, laptopsticker en nog veel meer! Ook kun je kiezen voor een transparante plakfolie. Dit is ideaal voor het beplakken van glas. De muurstickers hebben een topkwaliteit die je zowel nat als droog kan aanbrengen. De muursticker is sterk klevend en eenvoudig te verwijderen zonder restjes.

Plakfolie

3. Wereldkaart muurstickers vanaf €15,95

Hello world! Deze waterproof sticker brengt een wereldse aanvulling in je woonkamer. De sticker kan worden aangebracht op muren, ramen, hout en metalen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten. Het is een opvallende muursticker die direct je aandacht trekt! De waterproof muursticker is eenvoudig aan te brengen op alle vlakke ondergronden. Ga je voor deuren, kasten, ramen of toch muren? Jij bepaalt het! De muursticker blijft goed zitten en heeft een goede afwerking.

Wereldkaart muursticker

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top