Interior

Dit zijn 5 trucs om jouw slaapkamer een 'hotel chic' uitstraling te geven

Dit zijn 5 trucs om jouw slaapkamer een 'hotel chic' uitstraling te geven

De slaapkamer moet boven alles een plek zijn waar je tot rust kan komen maar het kan geen kwaad om er écht even iets moois te van maken. Ben jij dol op de chique uitstraling van hotelkamers? Dan zijn er een aantal trucs om hetzelfde bij jou thuis te bewerkstelligen. 

Wij hebben de nodige research gedaan om een hotel chic slaapkamer te kunnen creëren. Het kost even wat tijd en moeite, maar van het resultaat zal je écht plezier hebben. Want wie wil nou niet elke dag slapen in een prachtige kamer waar jij je in een mooi boetiekhotel waant?

1 van 6

1. Het bed

Dit is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van de kamer. Ga voor een zo groot mogelijk exemplaar voorzien van een mooi hoofdbord (het liefst uitgevoerd in een luxe stof als velours). Boxsprings genieten de voorkeur. Voorzie het bed van mooi bedlinnen - Crisp Sheets is bijvoorbeeld één van onze favorieten. Je zou denken dat je flink wat kussens op bed moet plaatsen maar twee per bed (dus vier voor een tweepersoonsbed) is voldoende. Nadat je in het bed geslapen hebt, vouw je de dekens netjes open zodat je bed eventjes 'kan luchten'. Daarna plaats je de deken weer volledig over het matras en zet je de twee kussens rechtop tegen elkaar aan tegen het hoofdbord. Breng eventueel een kleine deuk aan in het midden door er zachtjes op te drukken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sanders (@hotelsanders) op

1 van 6
Beeld: Hotel Grand Boulevards paris
Deel dit artikel
Back to top