Interior

Fan van roze? Dit zijn de roze essentials voor in jouw slaapkamer

Fan van roze? Dit zijn de roze essentials voor in jouw slaapkamer

Er bestaan héél veel verschillende kleuren, hierdoor zijn de meningen erover ook heel divers. Waar de één groene tinten mooi vindt in de slaapkamer, houdt de ander meer van roze. Ben jij nou ook een liefhebber van de kleur roze? Dan mogen deze roze essentials niet ontbreken in jouw slaapkamer.

Bloemen

Roze bloemen in een licht roze vaas, dat is toch al de perfecte combinatie? Leg er een boek met een roze kaft bij en leg daar een laag, roze bakje op. Zet er nog 2 roze kaarsen bij en geef het een mooie plek in je slaapkamer. Zo heb je heel gemakkelijk een schattig, roze hoekje gecreëerd.

Poef/stoeltje

Mocht jij al een poef in je kamer hebben, vervang deze dan voor een roze poef of voeg een poef toe aan je interieur. Het ziet er niet alleen leuk uit, het komt ook nog eens van pas als je je gedragen kleding even ergens kwijt wil.

Lees ook: 5 manieren om een kleine kamer groter te laten lijken

Dekbedovertrek

Een roze dekbedovertrek mag natuurlijk niet ontbreken in een kamer dat compleet geïnspireerd wordt door de kleur roze. Lig je liever onder een vel roze dekbedovertrek of ga je voor een lichtere tint? En kies je voor kleine, roze figuurtjes of voor één egale kleur? De keuze is helemaal aan jou. En als je dan toch je beddengoed gaat vervangen, neem er direct ook roze kussenslopen bij.

Posters

Om ook de muur een touch van roze te geven, is het leuk om er een aantal poster aan te hangen. Niet alleen is de keuze tussen de vele verschillende ontwerpen ruim, ook zijn er vele diverse formaten. Kies uit wat je leuk vindt en geef het een mooi plekje op de muur.

Make-up en skincare producten

Er zijn veel make-up en skincare producten die een roze hoes hebben. Kies deze producten nauwkeurig uit en verzamel er een aantal bij elkaar. Geef ze vervolgens een mooie plek op de kast of make-up tafel.

Opbergbakjes

Opbergbakjes horen niet per se bij de roze essentials. Maar als je ze dan toch koopt, is het net zo leuk om ze dan in het roze te kopen, toch? Kies je voor meerdere opbergbakjes in dezelfde tinten roze of ga je juist voor verschillende tinten om het wat speelser te maken?

Lees ook: Met deze 7 accessoires kun jij je slaapkamer opleuken

Vloerkleed

Het enige waar nu nog geen roze te zien is, is op de vloer. Kies daarom een leuk, roze vloerkleed uit en voeg deze toe aan je ‘roze’ kamer. Zo is jouw slaapkamer voorzien van alle roze essentials.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top