Interior

7 manieren om IKEA's RÅSKOG karretje te gebruiken

7 manieren om IKEA's RÅSKOG karretje te gebruiken

De RÅSKOG is het karretje van Ikea die je vast en zeker wel voorbij hebt zien komen op social media of bij iemand thuis hebt zien staan. De trolley is door het Zweedse meubelconcern in eerste instantie bedacht voor in de keuken, maar genoeg hebben hun fantasie gebruikt en andere toepassingen bedacht voor het populaire item.

Dit zijn zeven manieren waarop jij de RÅSKOG kan gebruiken in jouw stulpje.

1. Koffiekarretje

Het kastje op wielen leent zich perfect om een koffiehoekje te creëren. Zorg dat je de trolley parkeert dicht bij een stopcontact, want je moet je koffiezetapparaat natuurlijk van stroom voorzien. Style de trolley met leuke accessoires zoals een capsulehouder, een melkopschuimer en stijlvolle koffiekopjes.

2. Verplaatsbaar badkamermeubel

Heb je niet veel plek in je badkamer en kan je extra opbergruimte gebruiken? De roltafel van Ikea is dé oplossing. Je kunt een laag gebruiken voor toiletpapier, de andere voor handdoeken en de derde voor diverse benodigdheden. Tip! Houd het netjes door handige organizers te gebruiken.

 

3. Boekenkast

Een boekenwurm heeft nooit genoeg boeken of ruimte voor al zijn of haar leesmateriaal. De trolley kan daar een oplossing voor zijn. Vul het karretje met lees- en schrijfwaren zoals pennen, boekenleggers en schriften als je niet genoeg boeken hebt.

4. Schoonmaaktrolley

De RÅSKOG is gemaakt om zich te verplaatsen en daarom is dit één van de beste toepassingen van het karretje als je het aan mij vraagt. Het schoonmaken van jouw stulpje wordt een stuk aangenamer zonder steeds alle spullen te hoeven sjouwen.

5. Creabea karretje

Heb jij of één van je gezinsleden een creatieve hobby? Dan is de trolley de perfecte bewaarplek voor naaigaren, penselen of gereedschap. Maak gebruik van haakjes en extra bakjes om al jouw spulletjes te kunnen bewaren.

6. Tuin op wieltjes

Het roltafeltje dient zicht ook als een te gekke plek voor jouw planten. De verschillende lagen zijn diep genoeg voor plantenbakken, potten of gewoon aarde! Je verplaatst het karretje gemakkelijk van raam naar raam totdat je een zonnig plekje vindt waar je planten optimaal kunnen leven.

7. Nachtkastje

Heb je nog geen plek naast je bed om jouw oplader, sieraden en handcrème te bewaren? Met een RÅSKOG creëer jij een handig en origineel nachtkastje. Waarvoor zou jij deze populaire trolley gebruiken?

Beeld: IKEA
Deel dit artikel
Back to top