Wenkbrauwen

Gewaagde wenkbrauwentrend neemt Instagram over

Gewaagde wenkbrauwentrend neemt Instagram over

In de beauty wereld gaan de trends razendsnel. Ook onze wenkies moeten eraan geloven, want na de trend om de kleur van je lippen te matchen met je wenkbrauwen, is er nu alweer een nieuwe trend. Op Instagram zien we de ene na de andere celebrity deze nieuwste trend rocken.

Dit is de gewaagde wenkbrauwentrend

Oké, hou je even vast, want dit zie je niet zo snel aankomen. De nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen is namelijk bleken. Ja je leest het goed: het bleken van je wenkbrauwen is helemaal hot. Geen dikke donkere wenkbrauwen meer, maar wenkbrauwen die bijna onzichtbaar zijn. 

Zo bleek je je wenkbrauwen

De gebleekte wenkbrauwen zijn dus helemaal hot. Vind jij het bleken van je wenkies net een stapje te ver gaan, maar ben je wel benieuwd hoe dit je zal staan? Dan kan dit ook zonder bleek. Het enige dat je nodig hebt is een lichte concealer. Borstel deze door je wenkbrauwen heen. Herhaal dit tot je wenkbrauwen niet meer zichtbaar zijn en maak het af met een transparante fixatiepoeder. Wedden dat dit zorgt voor een bijzondere look?

Deze celebs gingen je voor

Deze trend komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Verschillende celebrities gingen je namelijk al voor. Zo stond Kim Kardashian laatst op de cover van Interview met haar onzichtbare wenkbrauwen en ook Ariana Grande heeft haar wenkbrauwen gebleekt. Durf jij het ook?

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top