Beauty

TikTok beauty trend: match de kleur van je lippen met je wenkbrauwen

TikTok beauty trend: match de kleur van je lippen met je wenkbrauwen

Van de hoelahoep om lekker in actief te blijven tot een gek schoonheidsdrankje - op TikTok vind je de ene trend na de andere. Eén van de beauty trends van het moment? De kleur van je lippen matchen met die van je wenkbrauwen. Dit is wat je wilt weten over deze bijzondere nieuwe TikTok trend.

Dit is de nieuwe TikTok trend: mix & match

Het klinkt misschien een beetje gek: de lippen met je wenkbrauwen matchen. Hoe dan? Dat kan op verschillende manieren. Het idee is simpel: kies een kleur uit en doe je volledige make-up look in deze kleur. Als je voor rode lippen gaat, zorg je ook dat je oogschaduw of rode eye-liner gebruikt. Zorg ook voor een blush met een warme ondertoon om je look af te maken. 

Wil je helemaal losgaan met TikTok trend? Je kunt ook voor heftigere kleuren kiezen en zelfs je wenkbrauwen meenemen. Nikkie Tutorials, die vaker de beauty trends onder de loep neemt, testte deze trend op haar account met de kleur donkerblauw. En we moeten toegeven: dat ziet er bij haar wel heel tof uit! Gelukkig kun je zelf kiezen hoe ver je gaat met deze trend, maar je oogmake-up met je lippen matchen is in ieder geval helemaal on trend nu.

Nikkie Tutorials test deze bijzondere TikTok trend

@nikkietutorials I’m literally in love with this! #foryou #fyp #transformation ♬ original sound - nikkietutorials
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top