Haarverzorging

5 x de beste föhnborstels van 2022 om nu op je wishlist te zetten

5 x de beste föhnborstels van 2022 om nu op je wishlist te zetten

De föhnborstel is terug van eigenlijk nooit weggeweest. Op TikTok is vooral de Dyson Airwrap onwijs populair, dat een soort föhn, krultang en styler in één is. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer föhnborstels die perfect zijn om je haar in model te krijgen en mooi te krullen.

Weet je niet meer welke je in je digitale winkelmandje moet gooien? Dit zijn de 4 beste föhnborstels - opties waarmee je sowieso goed zit.

Beste föhnborstels van 2022 #1 - Babyliss Air Style 1000

Prima basic föhnborstel met vier opzetstukken. Vooral fijn als je niet te dik haar hebt en wel meer slag in je haar wilt. Met één van de opzetstukken zorg je namelijk voor subtiele krullen, met de ronde borstelkop voor heftigere krullen. 

beste fohnborstels
BaByliss Air Style 1000 AS136E - Föhnborstel - Grijs bij Bol.com

Beste föhnborstels van 2022 #2 - Remington Hydraluxe Volumising Ovale Föhnborstel AS8901

Ook een goede föhnborstel is deze van Remington. Deze föhnborstel is ovaal in plaats van rond, wat zorgt dat je meer volume krijgt in je haar. Ook fijn is dat deze borstel niet roteert, zodat je haar niet plots vast komt te zitten in de borstel. 

beste fohnborstels 2022
Remington Hydraluxe Volumising Ovale Föhnborstel AS8901 - 1200 Watt bij Bol.com

Beste föhnborstels van 2022 #3 - Dyson Airwrap

We kunnen de TikTok-hit natuurlijk niet overslaan: de Dyson Airwrap. Als je wilt investeren in een echt goede föhnborstel, dan zit je bij deze helemaal goed. Met zes opzetstukken kun je bovendien zelf kiezen hoe je je haar wilt drogen en krullen (of je pony in model wilt brengen). Ook als je niet zo handig bent met het stijlen van je haar dan is de Dyson superhandig, want je haarlok gaat eigenlijk bijna vanzelf om deze Airwrap heen. We like!

beste fohnborstels 2022
Dyson Supersonic Airwrap Complete Long bij Douglas.nl

Beste föhnborstels van 2022 #4 - Babyliss Big Hair Dual AS950E 

De naam van deze föhnborstel zegt het al; met deze borstel krijg je big hair. Als je van veel volume houdt en dramatische krullen, dan is dit waarschijnlijk een goede optie voor jou! Deze borstel roteert en heeft twee opzetstukken, namelijk één van 50 mm en één van 40 mm. En hij ziet er superchic uit!

beste fohnborstels 2022

BaByliss Big Hair Dual AS950E - Föhnborstel Set bij Bol.com

Beste föhnborstels van 2022 #5 - Philips Essential Care HP8660/05

De laatste in dit lijstje is deze wit met roségouden föhnborstel van Philips. Met een borstelkop van 38 mm is deze borstel heel geschikt om mooie volumieuze krullen te maken. Enige nadeel? Er zitten geen extra opzetstukken bij. Maar toch zijn we fan, want dit is een borstel die je gemakkelijk mee kunt nemen en zijn werk verder prima doet. Een goede basic borstel dus die lang meegaat. 

beste fohnborstels 2022

Philips Essential Care HP8660/05 - Föhnborstel bij Bol.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top