Haarverzorging

7 dingen die iedereen met een haarwasschema herkent

7 dingen die iedereen met een haarwasschema herkent

Je haar wassen, dat doe je niet iedere dag. Niet alleen omdat het veel tijd kost, maar ook omdat het minder goed is voor je haar. Velen van ons hebben dus een vast schema voor dit tijdrovende klusje.

Het liefste wassen we ons haar op de dagen dat we er op en top uit willen zien. Maar soms verloopt je strak georganiseerde planning niet zoals gewenst. Omdat er bijvoorbeeld opeens een borrel op de agenda staat of omdat je onverwacht in de sportschool terecht kwam en je je haar wel móet wassen. The struggle is real! Onderstaande dingen herken je vast wel...

1. Je kunt inmiddels plannen als de beste

Als je je haar op maandag de 24ste hebt gewassen en je date vraagt je mee uit op donderdag de 27ste, ben je dan in staat om een weekend zonder wassen te overleven?

2. Je volledige schema is af te lezen aan je haar

Op dag één draag je je haar los, op dag twee steek je het bovenste gedeelte vast en op dag drie komt de paardenstaart tevoorschijn of je gaat voor een vlecht.

 haren wassen


3. Een excuus om de sportschool te skippen...

Gister heb je je haar nog gewassen, dus dan kun je je vandaag echt niet in het zweet gaan werken en wéér je haren wassen...

4. Je raakt in de stress van events op opeenvolgende dagen

Een verjaardag op vrijdag en een borrel op zaterdag? Dan moet je kiezen op welk event je met gewassen haren verschijnt. Je haar twee dagen achter elkaar wassen, dat laat je schema niet toe!

5. Er is niets irritanter dan je was-schema afstemmen op een feestje...

...en het feestje wordt gecanceld. Dan had je je haar beter een dag later kunnen wassen. Weet je hoeveel tijd dat scheelt?

haren wassen


6. Je verslaapt je en je hele schema ligt in de war

Want nu heb je geen tijd om je haar te wassen en overmorgen staat er alweer een wasbeurt op de planning.

7. Droogshampoo is je beste vriend

Heb je echt geen tijd voor een hele wasroutine? Dan grijp je naar de droogshampoo. Even sprayen en je bent klaar om te gaan!

 

Beeld: Instagram @lorealhair, @lorealhair

Deel dit artikel
Back to top