Beauty

Make-up écht goed laten zitten? Dit zijn de 5 beste setting powders

Make-up écht goed laten zitten? Dit zijn de 5 beste setting powders

Een setting powder is het geheim voor een flawless make-up look want deze fixeert je make-up, verbergt oneffenheden en zorgt voor minder glans op je huid. In setting powders zitten olie-absorberende mineralen die zorgen voor een gladde afwerking van je foundation en concealer.

Een setting powder kan dus zeker niet missen in je make-up tas. Wij zetten de 5 beste setting powders voor je op een rij. 

1. Morphe Bake & Set Setting Powder

Deze selfie-approverd setting powder zorgt ervoor dat jouw make-up naadloos op zijn plek blijft zitten. Door de perfecte matte finish van deze poeder ziet je make-up er zelfs op close-up foto's flawless uit. Wie wilt dat nou niet?

Morphe Bake & Set fixing bij Douglas.nl

2. Beauty Bakerie Flour Setting Powder

Deze leuke setting powder zorgt er niet alleen voor dat alle lijntjes en poriën weggewerkt worden, maar kan ook nog eens als bronzer worden gebruikt! Deze 2-in-1 setting powder zal er dan ook voor zorgen dat je gezicht een beetje extra warmte krijgt.


Beauty Bakerie Setting Powder bij Douglas.nl

3. Laura Mercier Setting Powder

De formule van deze setting powder is heel licht waardoor dit heel fijn aanvoelt op je huid en makkelijk aan te brengen is. Ook deze poeder zal er weer voor zorgen dat alle lijntjes en oneffenheden op je gezicht worden vervaagd. 


Laura Mercier Loose Setting Powder bij bol.com

4. Bobbi Brown Sheer Finish Powder

Dit is een perfecte setting powder die de hele dag blijft zitten. Door het lichte gewicht van deze poeder zal het nauwelijks opvallen dat je make-up op hebt. Deze setting powder bevat ook vitamine E en daar is je huid weer blij mee.


Bobbi Brown Sheer Finish Loose bij Douglas.nl

5. Charlotte Tilbury Genius Magic Powder

Deze prachtige poeder ruikt heerlijk naar rozen en bevat oliën die verzorgend zijn voor je huid. De poeder zal helpen met het vervagen van lijntjes, maar helpt ook tegen donkere plekken op je gezicht.


Charlotte's Genius Magic Powder bij CharlotteTilbury.com

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top