Beauty

Cream blush: dit zijn de voordelen en zo breng je het aan

Cream blush: dit zijn de voordelen en zo breng je het aan

Een heerlijk blosje is ongetwijfeld één van de eenvoudigste manieren om meer leven in je gezicht te krijgen. Daarentegen is het ook erg gemakkelijk om met dit product de fout in te gaan. Je kunt al snel een overdosis aan blush gebruiken, terwijl je dacht de juiste hoeveelheid te nemen.

Nu rest alleen de vraag hoe je op een simpele manier jouw blush perfect kan aanbrengen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk wat voor soort blush je gebruikt. Misschien heb je er nooit aan gedacht maar de varianten met een crèmeformule zijn ideaal. Een poedertje laat je na het gebruik hiervan achterwege: cream blushes geven je die gezonde en natural glow waar iedereen voor in de rij staat.

Heb je geen idee hoe je een cream blush vlekkeloos kan aanbrengen? Lees dan snel met ons mee en kom erachter.

1 van 4

Stap 1:  Hydrateren

 

Zorg ervoor dat je te allen tijde je gezicht goed reinigt. Niet alleen is dit belangrijk voor de verzorging van je huid, daarnaast is een schone en gehydrateerde huid de fijnste basis voor een mooie make-up look. Het beste is om een product te gebruiken die wat vocht aan je velletje toevoegt, denk hierbij aan een hydraterende moisturizer of een gezichtsolie.

Wanneer je hiermee klaar bent, kan je elk gewenste make-up product op je gezicht gebruiken. Het belangrijkste om mee te beginnen is natuurlijk de foundation of een getinte vochtinbrengende crème. Met een vloeibare foundation zal de cream blush het mooiste aanbrengen. Wanneer je kiest voor poederproducten, is de kans een stuk groter dat je de blush vlekkerig aanbrengt. En dat willen we natuurlijk niet!

1 van 4
Beeld: Charlotte Tilbury
Deel dit artikel
Back to top