Fashion

Shocking! Hackers stelen naaktfoto’s van Amanda Seyfried en Emma Watson

In 2014 waren o.a. Jennifer Lawrence en Kate Upton slachtoffer van ‘’The Fappening’’, het moment dat 36 jaar oude Ryan Collins honderden e-mailaccounts had gehackt om zo tientallen naakte en pikante foto’s van celebrities te stelen en te verspreiden op verschillende social media. Yikes. Nu, 3 jaar later lijkt er weer hetzelfde gebeurd te zijn en het internet spreekt dan ook over The Fappening 2.0. What happened?

Afgelopen week zijn verschillende naaktfoto’s van zowel Emma Watson als Amanda Seyfried op het internet verschenen. Amanda zie je vrijwel helemaal naakt, samen met haar nu ex-vriendje Justin Long. Emma’s foto’s zijn daarintegen geen nudes, maar kiekjes van de actrice tijdens een fitting met haar stylist van een aantal jaar geleden. Haar woordvoerder benadrukt dat het geen naaktfoto’s zijn, maar doet er verder ook geen uitspraken over.

Emma werd in 2014 al eerder, na haar speech over gender equality, geconfronteerd met mogelijke naaktfoto’s. Een website, genaamd Emma Watson You Are Next, liet een countdown zien die dreigde foto’s vrij te maken zodra deze voorbij was. Die foto’s verschenen alleen niet. Emma reageerde hier later dan ook op met "Ik wist dat het een hoax was. Ik wist dat die foto's niet bestonden". Nu het wel echt blijkt te zijn, neemt de actrice dan ook juridische stappen.

Amanda Seyfried, die nu een kindje verwacht met verloofde Thomas Sadoski, heeft nog niet gereageerd op de situatie. Wel zijn haar advocaten druk in de weer om de foto’s van het internet te halen. How sad. Dit bewijst maar weer dat beroemd zijn echt niet zo glamorous is als we soms denken dat het is en ook zo z'n nadelen heeft.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top