Oogmake-up

Perfecte eyeliner zetten? Gebruik deze TikTok vinger hack

Perfecte eyeliner zetten? Gebruik deze TikTok vinger hack

We weten inmiddels dat TikTok vol staat met hacks als het gaat om beauty, fashion en lifestyle. Sommige van deze hack zijn een flop, maar andere zeker het proberen waard. Zo ook de hack voor winged eyeliner die je zet met, jawel, je vinger. Hoe deze hack precies werkt, vertellen wij je in dit artikel.

Eyeliner zetten

Er zijn verschillende manieren en tools waarmee je eyeliner zet. Sommigen gebruiken een vloeibare eyeliner met een flinterdun kwastje, anderen vinden het fijner om een sticky potlood als eyeliner te gebruiken. Maar, dankzij TikTok, weten we nu dat je ook je vinger kunt gebruiken om je eyeliner te zetten.

Hoe zet je eyeliner met je vinger?

Een groot voordeel van eyeliner zetten met je vinger is dat het heel erg makkelijk is. Je zet simpelweg een stipje met de eyeliner op je vinger, plaats je vinger aan de buitenkant van je oog en swiped als het ware omhoog om een smokey eyeliner look te creëren. Bekijk de TikTok hieronder om precies te zien hoe dit eruitziet.

@bexcxmpbell I’m obsessed #linerhacks ♬ original sound - Bex

Soms is het wel lastig om de eyeliner symmetrisch te zetten bij het andere oog. Een andere manier is door een stipje of streepje met de eyeliner bij je oog te zetten en deze met je nagel of vinger naar boven uit te vegen. Zie het voorbeeld hieronder.

@roni4444ka my fave eyeliner hack 💗 pencil - @maybelline tattoo liner #makeuphacks #makeuptutorial #eyelinerhack #fypシ ♬ Hotel - Lawsy

Het resultaat

Verbazingwekkend genoeg is het resultaat van deze manier van eyeliner zetten prachtig. Maar, het vergt wel enige oefening en de juiste eyeliner. Met een vloeibare eyeliner zal dit bijvoorbeeld niet gaan. De beste eyeliner die je hiervoor gebruikt, is een gepigmenteerde en creamy eyeliner. Om een mooiere look te creëren, zorg je ervoor dat de punt van het potlood goed scherp is.

Oefen er even mee voor je je hele make-up look al af hebt, zodat je die niet verpest. Als je er handigheid in hebt gevonden, is deze eyeliner hack zeker het gebruiken waard.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top