Fashion

Deze 5 dingen doet Emma Watson om in shape te blijven

Disney prinses Emma Watson moest voor Beauty and the Beast niet alleen haar beste beentje voort zetten, maar ook in haar best mogelijke shape zijn. Hoe Emma dat deed? Gelukkig voor ons deelt de actrice nu haar tips over fit worden en dat ook blijven.

1. Dans
Emma heeft maandenlang haar danspassen moeten oefenen en de dansscenes moesten ook vaak opnieuw. De ‘’Be our guest’’ dans was zo intensief en technisch dat het als een echte work-out was voor Em.

2. Begin de dag met veel proteïne
Emma is groot liefhebber van Mexicaans eten en begint daarmee dan ook altijd haar dag. Thuis maakt de actrice haar eigen ontbijt taco, geïnspireerd op de Mexicaanse keuken  "It's my special thing," zegt ze. "I make guacamole, salsa, and scrambled eggs, and then I cook the tortilla. It's pretty simple, really, but yummy.’’ En goed voor je figuurtje dus!

3. Volg de drie S’en
In plaats van dat Emma uren in de sportschool doorbrengt, werkt ze met personal trainer Emily Drew die work-outs van 30 minuten doet met de actrice. Emily focust op drie verschillende gebieden: Stretching, strength en stillness. Met het stretchen werkt Emma aan haar houding, wat ervoor zorgt dat ze lang en fit oogt. De strength oefeningen focussen zich op cardio en spierkracht van de benen en de buik. Ze sluit af met stillness: yoga en meditatie.

4. Combineer activiteit met activisme
Emma is erg gepassioneerd over veel dingen, maar van het lezen van mooie boeken raakt ze echt enthousiast. Als ze een lange wandeling neemt en ze gemotiveerd wil blijven, zet ze zich in voor de ‘Books on the Underground’’ beweging. Hierbij leggen boekenliefhebbers hun favoriete boeken neer in de metrostations om ze zo door te geven aan andere boekenlovers en zo is ook Emma bezig met het verspreiden van haar favoriete boeken.

 

@booksonthesubway @booksontheunderground @oursharedshelf #Mom&Me&Mom

Een bericht gedeeld door Emma Watson (@emmawatson) op

5. Slik extra omega-3
De actrice is een grote fan van Omega-3 supplementen, die ervoor zorgen dat het risico op ontstekingen en hartfalen veel lager wordt. Ook slikt ze veel vitamine C met rozenbottel om haar immuunsysteem op te peppen.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top