Haarverzorging

Met deze hack blijven jouw babyhaartjes niet meer overeind staan

Met deze hack blijven jouw babyhaartjes niet meer overeind staan

Met de kou en wind die we deze dagen moeten doorstaan, hebben we heel wat meer werk nodig aan ons kapsel. Je kunt het 's ochtends nog zo leuk doen als je wil, maar een ritje op de fiets of zelfs de weg naar je auto verpest de hele boel. Alle babyhaartjes komen overeind staan en als dat eenmaal gebeurd is, lijkt er niets meer aan te veranderen. Of toch wel...

Lees ook: Zelf je haar knippen en bijpunten doe je zo

Zo tem je je babyhaartjes

We kunnen met gemak uren door TikTok scrollen en heel af en toe komt er toch eens een tip voorbij.. Dat hadden we zelf écht niet kunnen bedenken hoor. En de TikTok-hack die we nu gevonden hebben blijkt nog eens levensveranderend te zijn ook. Natuurlijk heeft het alles te maken met die pasgeboren haartjes waar we het net over hadden. Op onze favo social media-app hebben we namelijk dé tip van het jaar gevonden: zó blijven jouw babyhaartjes gewoon op z'n plek zitten.

Babyhaartjes hack

Mede dankzij TikTok weet nu menig vrouw veel beter hoe ze haar haren moet verzorgen. Lange lokken hier en daar zijn geboren, maar ook een heleboel babyhaartjes zijn ter wereld gekomen. Natuurlijk is gezond en vol haar fijn, maar overdrijven is ook een vak. Die mini-haartjes mogen van ons dus lekker omlaag blijven en gewoon daar verder gaan groeien. Dat is uiteindelijk makkelijker gezegd dan gedaan, tot nu!

Het lijkt een grote belofte, maar het werkt echt. Het is heel simpel: je pakt een grote fluffy poederkwast (eentje die je niet vijf minuten later weer op je gezicht wil gebruiken) en sprayt daar een flink wat haarlak overheen. Met de kwast verf je daarna als het ware al je babyhaartjes naar beneden. No way dat die gedurende de dag nog overeind durven te komen.

Andere tips

Veel TikTok-gebruikers lijken maar wat blij te zijn met de handige hack en delen ook graag hun eigen tips tegen babyhaartjes. Zo zegt de een clear mascara te gebruiken tegen haar ongetemde mini-haartjes. Ook handig om mee te nemen voor onderweg! Weer een ander geeft aan dat de achterkant van een borstel ook goed werkt.

Ga jij deze handige tips ook eens uitproberen?

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top