Beauty

Met deze apps ben je succesvoller in het dagelijks leven

Tegenwoordig zit iedereen aan zijn telefoon vastgebonden om urenlang door Instagram of Facebook te scrollen. Maar waarom gaan we onze smartphone niet eens gebruiken voor wat nuttigere dingen? Er zijn namelijk handenvol apps die je bijvoorbeeld productiever maken in het dagelijks leven.

En dat is nog niet het enige. Ben jij iemand die alles uitstelt tot het laatste moment? Moet je beter leren plannen in verband met je chaotische werk? Daar zijn allemaal superhandige apps voor! Interested? Lees snel verder. 

1. 30/30
Doe je er een tijdje over om bepaalde, belangrijke taken uit te voeren? De app 30/30 geeft je een “tijdslot” om je taak uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat je hoe dan ook op tijd klaar bent en bovendien maakt het je productiever en meer succesvol in projecten. 

2. Bloom
Ben je juist veel te hard aan het werk en heb je ook wat relaxation nodig in je leven. Dan is Bloom de perfecte app voor jou. Wat het precies doet? Door de dag heen kan je “blooms” planten, die je herinneringen sturen om bijvoorbeeld wat leuks met je vriendinnen te doen en gezonde keuzes te maken.

3. Evernote
Evernote geeft je de mogelijkheid om alle bruisende ideeën die in je opkomen op te schrijven en op te slaan, zodat je ze nooit meer kwijtraakt. Daarnaast kan je er ook projecten, to-do lijstjes en allerlei leuke dingen die je op internet vindt opslaan. 

4. EasilyDo
Waarom hebben we deze app nooit eerder gedownload? EasilyDo houdt je inbox namelijk op orde. Het onderscheidt al je soorten mail namelijk in verschillende categorieën. Nu hoef je nooit meer tussen je vervelende spammail te zoeken naar die reisaanbieding en zie je nooit een belangrijk mailtje over het hoofd. 

5. Any.do
Als jij iemand bent die dol is op lijstjes maken, ben je hier aan het goede adres. Ben je je planner of notitieboekje vergeten in je andere tas? Download Any.do! Niet alleen kan je zelf to-do lists maken, maar het synchroniseert met de cloud, wat het mogelijk maakt dat je ook samen met je vriendin of je collega een lijstje kan samenstellen. 

6. focus@will
Ben jij heel erg van het uitstellen? Probeer dan focus@will. Deze app staat onder anderen bekend voor het verhogen van je productiviteit door middel van hun speciale playlist. De muziek op deze app is nergens anders te vinden, en het geluid zorgt ervoor dat onze gedachten niet afdwalen naar andere dingen.

7. Asana
Asana is perfect voor mensen die graag in een team werken. Je kan hiermee samen met collega’s overleggen over projecten, kijken hoe de vooruitgang gaat en plannen maken voor toekomstige taken. Bovendien is het gratis in de App Store!

Beeld: iStock

Deel dit artikel
Back to top