Wat te doen tegen een bleek gezicht

Wat te doen tegen een bleek gezicht

De winter is weer vol in gang en dat brengt naast een droge huid en statisch haar nog meer nadelen met zich mee. Je huid wordt in de wintermaanden namelijk bleker en bleker. Heel vervelend, want een mooie, gezonde glow doet natuurlijk veel meer voor je. Lees snel verder hoe je zo'n glow ook in de winter krijgt!

Je kunt natuurlijk een zonnebankje pakken of een ticket boeken richting de Bahama's, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Wat je wel direct aan je lijkbleke gezicht kunt doen? Wij zetten vijf tips op een rij!

1. Zelfbruiner

Als we ergens niet zonder kunnen tijdens het winterseizoen? Dan is het wel een zelfbruiner. Kies bijvoorbeeld voor een dagcrème met een subtiel kleurtje of een tanning spray voor het gezicht. Vind je het eng om met zelfbruinende producten aan de slag te gaan? Gebruik dan een BB cream.

2. Concealer

Kies voor een concealer met een subtiele, oranje ondertoon. Deze camoufleert blauwe of donkere kringen onder je ogen en geeft je een frisse, heldere blik.

3. Cream blush & bronzer

Geef je gezicht kleur met een blush en bronzer. Een crèmige variant is perfect voor de winter aangezien deze in de huid smelt en een natuurlijke glow geeft.

 

Een bericht gedeeld door L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) op

4. Highlighter

Nog meer glow nodig? Een highlighter geeft diepte aan je gezicht en zorgt voor een instant frisse en gezonde look.

5. Bruin oogpotlood

Een zwart oogpotlood kan nogal hard maken waardoor je bleke huid alleen maar meer in de spotlight staat. Kies in plaats van een zwart potlood voor een bruine variant.

6. Lipstick

Naast een bleke huid kunnen je lippen er in de winter ook levensloos uitzien. Daarom moet je kleur toevoegen. Ga wel voor een natuurlijke, roze tint.

 

Een bericht gedeeld door L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) op

 

Beeld: iStock

 

Gerelateerde Artikelen

close
Ook leuk om te lezen
Recommended article title
Het 3-stappenplan voor de mooiste foundation look
close

Zoeken op de website

close