Beauty

Monthly beauty favorites: april

Monthly beauty favorites: april

Op de Trend Alert redactie signaleren we niet alleen de laatste make-up trends, maar we testen ook regelmatig een nieuwe lipstick, een lekker lakje of een opvallende eyeliner. Welke producten wij het allerfijnste vinden? Bekijk hieronder onze beauty favorites van de maand april.

Floor's Favorite

"De Infallible lipstick van L'Oréal is op dit moment absoluut mijn favoriet! Ik ben fan van een natuurlijke make-up look met een goed gestifte lip. Maar ik hou er niet van om ieder uur mijn make-up bij te moeten werken en dat is dan ook precies waarom ik deze lipstick zo fijn vind. De longlasting lipstick bestaat uit twee delen: een kleur en een verzorgende balsem. Hierdoor blijft hij de hele dag zitten en lijkt het ieder moment van de dag alsof ik mijn lipstick net heb aangebracht."

infallible lipstick

loreal infallible

Daphne's Darling

"Mijn favoriete product deze maand is de Elnett Satin Crème de Mousse van L'Oréal Paris. Ik ben wat betreft mijn haar altijd goed in de verzorging ervan, maar minder in de styling. Ik verzorg en voed mijn haar goed en hoop dan dat het ook goed zit aan de hand van een zo nu en dan hair flip. Met als resultaat dat ik lang niet altijd tevreden was met hoe het zat (lees: lekker plat). Maar toen kwam ik in aanraking met de Elnett Satin Crème de Mousse, een nieuwe (superzachte!) styling mousse die ervoor zorgt dat mijn haar lekker zit en verzorgd wordt. Voor mij een win-win situatie! Én niet geheel onbelangrijk: je haren gaan er waanzinnig van ruiken. Je hebt drie varianten en ik gebruik die voor volume."

elnett mousse

elnett mousse

Marlien's Musthave

"Ik kies deze maand voor de Brow Artist Xpert van L'Oréal Paris. Dit speciale wenkbrauwpotlood heeft namelijk een brede punt met een schuine tip, waarmee ik mijn wenkbrauwen heel snel, maar toch ook heel precies kan inkleuren. Heel fijn, want ik heb 's ochtends altijd haast! De kleur 'Cool Blonde' vind ik het mooiste staan, omdat deze goed bij mijn huidskleur past en lekker natuurlijk oogt!"

brow xpert


loreal brow xpert

Deel dit artikel
Back to top