Face & Sculpting

Dit zijn de fijnste fixing en setting sprays om je make-up mee te finishen

Dit zijn de fijnste fixing en setting sprays om je make-up mee te finishen

Bij speciale gelegenheden doe je natuurlijk je best om er goed uit te zien. Je bent dan ook altijd nét wat langer bezig met het doen van je make-up. Uiteindelijk ben je tevreden met de look. Wat alleen jammer is, is dat je make-up er drie uur later een stuk minder mooi uitziet dan hoe het thuis zat. Gelukkig is daar een ideale oplossing voor: de fixing spray!

Ja echt, het enige wat je nodig hebt is een spray die aanvoelt als mist en jouw make-up zal de hele avond blijven zitten. Wat een ander voordeel aan zo'n settingspray is, is dat het een frisse uitstraling geeft. Ben jij toevallig nog op zoek naar een fixing spray? Wij zochten de beste voor jou uit, zodat jij de hele avond door kan. 

 

1.  Urban Decay All Nighter Long Lasting Setting Spray

Een bekende die heel goed is, is de Urban Decay All Nighter Long Lasting Setting Spray. Deze spray zorgt er namelijk voor dat make-up 16 uur lang blijft zitten. Ook vervaagt je make-up niet en gaat het niet in de fijne lijntjes zitten. Bij het gebruik van deze spray zal jouw huid er gladder en levendiger uitzien. Dit product is geschikt voor alle huidtypes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) op

2. Catrice Prime And Fine Multitalent Fixing Spray

De Catrice Prime And Fine Multitalent Fixing Spray heeft meerdere functies. Hij is namelijk te gebruiken als primer, als fixatiespray of als frisse boost voor de huid. Zo kan het in de zomer met het warme weer heel fijn om deze bij je te hebben. Verder is dit product vegan en vrij van parabenen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door One Stop Beauty 💄💋 (@lanina.makeupstore) op

 3. Mac Prep Prime Fix+ Primer

Een echte favoriet is de Mac Prep Prime Fix+ Primer. Dit is een lichtgewicht matterende  spray waar vitaminen en mineralen in zitten die de huid hydrateren en zorgen voor een frisse uitstraling. Deze finisher blijft wel 12 uur lang perfect zitten en zorgt voor hydratatie en een frisse uitstraling. Verder gaat je huid dankzij deze spray ook minder snel glanzen. Wat wil je nog meer? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door M•A•C Cosmetics Nederland (@maccosmeticsnl) op

4. Kiko Milano Face Make-up Fixer

Houd jij niet van te veel poespas? Kies dan voor de Kiko Milano Face Make-up Fixer. Dit product is heeft een vrij simpele formule en is parfumvrij. De cosmetische alcohol die er in zit vervliegt meteen, wanneer je deze spray opspuit. Door het kamille-extract voel je deze fixer niet zitten en plakt hij niet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @kiko.almaty op

5. Pixi Makeup Fixing Mist

De Pixi Makeup Fixing Mist verlengt net als andere fixing sprays de draagbaarheid van de make-up. De formule met rozenwater en groene thee extract beschermt de huid en geven het een fijn gevoel. Deze spray bestaat uit alleen natuurlijke ingrediënten. Ook zijn alle producten van het merk Pixi diervriendelijk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Makeup Atelier (@makeup.atelier) op

6. Maybelline Lasting Fix Setting Spray

De Maybelline Lasting Fix Setting Spray fixeert jouw make-uplook met een laagje bescherming. Jij hoeft je dan ook 16 uur lang geen zorgen te maken over of je make-up nog wel goed zit. Ook laat deze kleur een matte finish achter. Hij is dus ideaal als jij vaak glanst en dit wilt voorkomen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maybelline New York (@maybelline) op

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top