Beauty

Dit is de Gigi Hadid x Maybelline make-upcollectie!

Dit is de Gigi Hadid x Maybelline make-upcollectie!

Vorige week deelden we al het nieuws dat Gigi Hadid een eigen make-uplijn krijgt in samenwerking met Maybelline. Ondertussen is er meer bekend en kunnen we je nu vertellen uit welke producten de Gigi x Maybelline collectie bestaat. Ook lees je Gigi's achterliggende gedachte bij het creëren van de make-up. Het ziet er veelbelovend uit, wij kunnen echt niet wachten om het in onze eigen handen te hebben!  

Gigi x Maybelline

 

 

Jetsetter Palette

Gigi zegt dat ze altijd al één palette wilde hebben die ze in haar tas kon doen waarmee ze een gehele everyday look kan maken en dat is precies wat ze nu heeft uitgebracht. Hierdoor hoeft ze onderweg (in de auto of het vliegtuig) geen complete make-uptas meer mee te nemen, waarin je vervolgens ook weer op zoek moet naar make-upproducten. Het Jetsetter Palette bestaat uit dé musthaves die je onderweg allemaal nodig hebt: oogschaduw, concealer, blush, bronzer, highlighter, mascara en lippenbalsem. Inclusief een spiegeltje, waardoor je handen ook nog eens vrij zijn. Wie wil dit nu niet?

 

Lips

Het is geen geheim dat Gigi van een goede nude lip houdt. Het is dan ook geen verrassing dat nude lipsticks een onderdeel zijn van haar eigen make-uplijn. Daarnaast rockt Gigi als geen ander een rode lipstick, dus zoek je nog een nieuwe signature red? Die ga je vast in haar collectie vinden. 

 

 

En het beste nieuws? Dit is nog niet de gehele collectie. Stay tuned voor de laatste updates over de Gigi Hadid x Maybelline collectie. 

 

Beeld: Instagram @maybelline, @gighadid
Deel dit artikel
Back to top