Wenkbrauwen

Dit is de wenkbrauw trend van 2017

Dit is de wenkbrauw trend van 2017

Volle, donkere wenkbrauwen zijn al een tijdje een trend. Hoewel wij ons nauwelijks kunnen voorstellen dat de dunne wenkbrauwen uit de jaren 90 ooit weer terug zullen komen, hangt er dit jaar wel een verandering in de lucht: brows are going back to basic! In 2017 draait het allemaal om de natuurlijke vorm. 

De superstrak aangezette wenkbrauw met hoekige vormen, die je ongetwijfeld wel eens tegenkomt op Instagram, is dit jaar echt een no-no. Als we de laatste trend moeten geloven heb je de komende tijd geen pincet of wenkbrauwpotlood meer nodig. De natuurlijke wenkbrauw is hotter dan ooit en we zien hem steeds vaker voorbijkomen op de catwalk. Hoe langer de haartjes, hoe beter, want deze laten je natuurlijke vorm zien. Wil je ook een natuurlijke, volle wenkbrauw maar heb je geen tijd om je wenkbrauwen zes tot acht weken te laten uitgroeien? Er is nu een product waarmee je het beste uit je wenkbrauwen haalt.

De vorm

Vind je epileren ook zo lastig? Dan hebben wij goed nieuws, want aan de vorm van je wenkbrauwen hoef je niet zoveel te doen. Pluk alleen de écht verdwaalde haartjes weg, want je wilt geen onverzorgde look. Een klein beetje shapen mag natuurlijk wel, maar houd altijd je natuurlijke vorm aan, zeker als je volle wenkbrauwen hebt. Bij twijfel, niet plukken!

Dit is de wenkbrauw trend van 2017


Het model

Breng vervolgens je wenkbrauwen in model met een speciale wenkbrauwgel of mascara. De Brow Precise Fiber Volumizer, de nieuwste wenkbrauwmascara van Maybelline, heeft een speciale gelformule met kleurvezels. Deze super dunne vezeltjes, die zo klein zijn dat je ze op de foto niet eens ziet, geven je wenkbrauwen meer volume en een natuurlijke kleur. Het flexibele borsteltje heeft een lepelachtige vorm, waarmee je je haartjes heel gemakkelijk in model brengt, van hoek tot hoek. 

brow precise viber volumizer maybelline

De kleur

Welke kleur van de Brow Precise Fiber Volumizer je moet kiezen? Brunettes kunnen het beste voor één tint lichter dan hun eigen haarkleur gaan. Heb je licht haar? Dan kies je voor één tint donkerder. Voor redheads geldt hetzelfde als voor blondines, maar kies wel voor een warme tint. 

wenkbrauw trend 2017

How to

1. Veeg met het topje van het borsteltje langs de opening van het flesje om overtollige mascara te verwijderen. Dat zorgt ervoor dat je zometeen preciezer te werk kunt gaan. 

2. Start aan de binnenzijde van de wenkbrauw en werk met korte, opwaartse bewegingen naar buiten. Je bepaalt zelf of je voor een extreme look gaat waarbij je jouw wenkbrauwhaartjes ver omhoog borstelt, of voor een meer natuurlijke blik. 

3. Herhaal de vorige stap totdat je het gewenste effect hebt behaald. Wij zijn fan van deze wenkbrauw trend, want wie heeft er ooit spijt gehad van een natuurlijke wenkbrauw?
 

brow precise fiber volumizer review

 

Laat jij je wenkbrauwen voortaan ook groeien?

 

Beeld: Maybelline NY, Trend Alert
Camera: Canon EOS 700D

Deel dit artikel
Back to top