Face & Sculpting

Deze megapopulaire concealer is weer verkrijgbaar

Deze megapopulaire concealer is weer verkrijgbaar

Vraag een vrouw welk make-upproduct ze écht niet kan missen. Grote kans dat ze -naast mascara- 'concealer' zegt. Dankzij dit wonderproduct verdwijnen wallen, donkere kringen en onzuiverheden als sneeuw voor de zon en loop jij weer met een fris gezicht rond. Wij hebben nu geweldig concealer nieuws!

 
'Gaat het wel? Ben je ziek? Je ziet er zo vermoeid uit!' Misschien heb je deze vragen wel eens naar je hoofd geslingerd gekregen. Heel vervelend om te horen, vooral wanneer je je prima voelt! Herkenbaar? Dan is concealer ongetwijfeld jouw life saver en beste vriend. De Maybelline Instant Age Rewind Concealer is dé concealer waar veel beauty Youtubers, bloggers en editors bij zweren. Helaas was dit product niet meer verkrijgbaar in Nederland... Ook hier op de redactie hebben we de concealer regelmatig uit Londen meegenomen of laten meenemen. Maar daar is nu verandering in gekomen...

Instant Age Rewind Concealer

Terug van weggeweest

Deze superfijne concealer is namelijk terug van weggeweest dankzij een geweldige actie. Het zit namelijk zo: een Facebook fan van de Nederlandse Maybelline pagina vroeg het make-upmerk waarom de Instant Age Rewind Concealer niet meer verkrijgbaar is in Nederland, aangezien iedereen laaiend over is over dit topproduct. Het meisje daagde het merk uit: "Als ik dit bericht nou op Facebook plaats en minimaal 10.000 likes haal, brengen jullie hem dan terug in de winkel?" Maybelline accepteerde de uitdaging aangezien 'Make it Happen' de slogan is van het merk. Binnen één dag had het bericht 18.000 likes ontvangen en nu is de concealer in light en nude terug in het assortiment en exclusief verkrijgbaar op Wehkamp

Wat is er zo speciaal aan deze concealer?

De Instant Age Rewind Concealer is dankzij de super-creamy textuur zacht voor de huid en door de pigmentatie zeer dekkend. De formule bevat Goji bes extract, wat de huid rondom de ogen hydrateert en daarmee fijne lijntjes tegen gaat. Ook bevat het Haloxyl, dat donkere kringen onder de ogen neutraliseert. Zeg maar bye bye tegen fijne lijntjes en donkere kringen!
                                                                                  
Hoe te gebruiken?
De concealer heeft een spons applicator waarmee je de formule onder de ogen op donkere kringen en plekjes op de huid gelijkmatig aanbrengt. Dep eventueel zachtjes na met je vingers. De Maybelline Instant Age Rewind Concealer is zowel met als zonder foundation te gebruiken! Lees hier op welke 5 plekken je nog meer concealer kunt aanbrengen.


Ben jij ook zo blij dat dit product terug is of ben je nu ook enthousiast geworden? Bestel de concealer nu het weer kan!

Beeld: iStock / @maybelline Instagram
Deel dit artikel
Back to top