Beauty

5 foutjes waarmee je jouw wallen benadrukt

5 foutjes waarmee je jouw wallen benadrukt

De een heeft het meer dan de ander maar we kennen het allemaal: wallen onder onze ogen. Een zware nacht gehad, je genen spelen een rol of je maakt deze foutjes waardoor het alleen maar erger wordt. Make it stop!
 

#1 Remove your makeup

Het is belangrijk dat je jouw make-up er altijd goed afhaalt. Zo niet zorgt dit ervoor dat er mascara resten aan je wimpers blijft zitten en deze mascara belandt na een nachtje slapen onder jouw ogen. Hierdoor lijkt het alleen maar alsof je grotere wallen hebt. Never do that again.

#2 Wrong choice

Concealer is het wondermiddel als het gaat om het wegwerken van donkere kringen. Lijkt concealer niet te werken? Dit komt waarschijnlijk doordat je de verkeerde kleur concealer hebt gekozen. Ga voor een kleur in dezelfde tint als jouw foundation of één tint lichter. Ga vooral niet donkerder! Dit geeft namelijk precies het effect wat je niet wilt.

#3 More, more, more

Less is more? Niet als het gaat om het wegwerken van jouw wallen. Gebruik niet alleen een dekkende concealer onder jouw ogen, maar gebruik er ook een foundation overheen. 

#4 No swiping

Gebruik jij een sponsje om jouw concealer aan te brengen? Zorg erdan voor dat je de concealer onder je ogen dept en niet smeert. Door de deppende beweging blijft het product beter op zijn plek zitten en haal je het maximale uit je product.

#5 Salt

Ook jouw voeding speelt een rol als het gaat om jouw huid. Zout zorgt er bijvoorbeeld voor dat er vocht vastgehouden wordt. Zout heeft ook een negatief effect op jouw wallen, het zorgt er namelijk voor dat je vocht vasthoudt en je wallen opzwellen. Volgende keer iets minder zout toevoegen misschien?
 

Blijft jouw concealer niet perfect zitten en heb je alles nu echt al geprobeerd? Er bestaat altijd een oplossing voor ieder probleem! Lees hier meer over hoe je met verschillende kleuren jouw wallen perfect weg werkt.


Beeld: Instagram, @lorealmakeup, @lorealskin
 

Deel dit artikel
Back to top