Face & Sculpting

Geen filters meer nodig dankzij dit product

Geen filters meer nodig dankzij dit product

Heel leuk al die filters, bewerkingsprogramma's en apps om er op de foto flawless uit te zien, maar waarom niet in real life door het leven gaan met zo'n perfect huidje? In 2015 was contouren hot, in 2016 strobing en in 2017 gaat het allemaal om color correctingDeze trend heeft alles te maken met camoufleren en neutraliseren van je imperfecties aan de hand van kleurcorrectie. Hallo perfect egaal gezicht!

#NoFilter #Flawless

Vraag jezelf eens af: waarom de huid met één kleur proberen te egaliseren als ieder huidprobleem een andere aanpak en kleur vraagt om de huid op haar mooist te maken? Zo vragen blauwe kringen onder de ogen bijvoorbeeld om een concealer met een oranje ondertoon en paarse kringen juist om een gelige ondertoon. En worden rode plekjes in het gezicht netjes weggewerkt met een groene kleur. Was kleurcorrectie vroeger alleen weggelegd voor make-up artists; nu zijn er steeds meer gebruiksvriendelijke palettes waarmee vrouwen hun eigen imperfecties op een professionele manier kunnen wegwerken. Wie heeft er nu tijd en zin om zich onzeker te voelen over een pukkeltje, een vlekje of wallen? We zijn te druk met chasing dreams.

Make-up trend: camoufleren voor een perfect egaal gezicht

Welke imperfecties?

De Master Camo Face Correcting Kit is alles wat je nodig. Deze kit heeft een klein en compact formaat, dat maar weinig ruimte in beslag neemt in je make-uptasje. In drie stappen neutraliseer en perfectioneer je de huid voor een flawless skin. Per stap zijn er twee tinten beschikbaar om jouw onzuiverheden zo goed mogelijk te verdoezelen. Klinkt ingewikkeld? Helemaal niet. Wij doen het je voor en ook handig: de stappen staan ook op de achterzijde van de kit!

Stap 1: Correct

De gele en groene tint helpen bij het corrigeren en neutraliseren van de huid. Geel helpt bijvoorbeeld bij het corrigeren van een doffe huid en groen corrigeert rode vlekjes en plekjes.


Stap 2: Conceal

Met deze twee abrikooskleurige tinten bedek je inperfecties en donkere kringen onder je ogen. Breng de concealer in een driehoek onder de ogen aan voor een optimaal effect. 

Stap 3: Highlight

Verhelder de huid met de twee meest rechtste kleuren uit de kit. Breng de highlighter aan op de jukbeenderen, voorhoofd, neusbrug en het wenkbrauw bot. Voor de ultieme glowy look gebruik je nog een beetje Master Strobing Liquid op de hoogste punten van je gezicht.

En het eindresultaat:

Nu is je gezicht geëgaliseerd en geneutraliseerd, en kun je verder met foundation, bronzer en blush en de rest van je make-up routine! Ga jij aan de slag met kleurcorrectie voor een perfect egale huid?


Beeld: Maybelline New York (NYFW) ,Trend Alert
Camera: Canon EOS 700D

Deel dit artikel
Back to top