Gezichtsverzorging

Deze hack voor een mooie huid kost helemaal niets

Deze hack voor een mooie huid kost helemaal niets

Heb je het idee dat je (tevergeefs) alles hebt geprobeerd voor een mooiere huid? Of ben je altijd op zoek naar manieren om je huid te verbeteren? Dan wil je dit weten, want deze hack kost je helemaal niets. Je hebt het zelfs al in huis, of beter gezegd, het ligt in jouw handen! Te mooi om waar te zijn? Nee hoor.

Voor een gezonde, mooie en jonger ogende huid hoef je lang niet altijd je bankrekening leeg te halen. Het enige wat je hoeft te doen is elke avond een beetje van je eigen tijd te investeren en jezelf een gezichtsmassage te geven. Deze kleine maar stevige bewegingen helpen de bloedsomloop te stimuleren, collageen aan te maken en wallen te bestrijden. Ga je het een kans geven? Het enige wat je nodig hebt is je favoriete gezichtsolie, serum of moisturizer.   

Stap 1: Voorbereiding

Om aan de slag te kunnen gaan heb je allereerst een schoon gezicht nodig. Verwijder make-up en reinig je gezicht. Zo gaan je poriën openstaan en haal je meer uit je gezichtsmassage en het product wat je gaat  gebruiken. 

Stap 2: Product

De volgende stap is het kiezen van het product dat je wilt gaan gebruiken om op je gezicht te smeren. Dit is geheel aan jou, of dit nu een olie, lichte moisturizer of je oogcrème is. 

Stap 3: Massage

Let's go! Masseer in opwaartse cirkelvormige bewegingen naar je voorhoofd vanaf het wenkbrauwbot. Ga dan naar het gebied onder de ogen en masseer zachtjes rond de oogkas om van wallen af ??te komen. Ga naar je kaaklijn en vanuit daar door naar je nek. Doe dit ongeveer tien minuutjes, dat is niet zoveel gevraagd toch? 

Tip: maak er echt een momentje voor jezelf van en geniet! 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top