Beauty

Dit zijn de lekkerste parfums voor de zomer

Dit zijn de lekkerste parfums voor de zomer

Het is zomer! In deze tijd van het jaar is een luchtig parfum de way to go. Een zwaar luchtje laten we liever staan voor de winter, het is tijd voor iets fris! Dit zijn de lekkerste parfums voor de zomer.

Lees ook: Tips tegen al je zomerse beauty struggles

Chanel Chance Eau Fraîche Eau de Toilette

In de zomer zijn zware parfums niet ideaal. Daarom is deze Eau de Toilette van Chanel ideaal. Het is een aanwezige geur die toch lekker licht is. Hierdoor ruik je lekker fris zonder dat het overweldigend is. De geurnoten in dit parfum zijn citrus, jasmijn en teakboom.

Chanel CHANCE EAU FRAÎCHE EAU DE TOILETTE VAPORISATEUR - €69,-

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt Eau de Cologne

Deze cologne van Jo Malone is een van de populairste colognes ooit, en dat heeft een goede reden. Dit is de perfecte unisex geur voor de zomer. Deze geur schreeuwt zomer, maar op een subtiele en natuurlijke manier. De geurnoten voor dit parfum zijn ambrettezaad, zeezout en salie.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Eau de Cologne - €98,-

Maison Francis Kurkdjian Amyris Femme Eau De Parfum

Dit parfum van Maison Francis Kurkdjian is wat ons betreft een van de beste parfums ooit, maar zeker voor de zomer is dit een hele fijne geur. Deze onweerstaanbare geur is vrouwelijk en fruitig. De geurnoten zijn peer, siererwt, amyris, lemon blossom en iris.

Maison Francis Kurkdjian Paris Amyris Femme Eau de Parfum - €185,-

Parfums de Marly Perseus Eau de Parfum

De zonsopgang in een parfum, dat is deze geur. Dit luchtje is eigenlijk voor mannen, maar wat ons betreft is het ook een heerlijke geur voor de dames. De geur bevat noten van verschillende soorten hout, grapefruit, bergamot en geranium.

Parfums de Marly Perseus Eau de Parfum - €285,-

Tom Ford Costa Azzurra Eau de Parfum

Voor wie op zoek is naar een geur die je doet denken aan het strand, is deze geur van Tom Ford perfect. Deze geur is lekker fris, en ruikt naar de zoutige lucht bij de zee en citroen. Doe je ogen dicht en je bent even echt op een strand in Spanje of Italië.

Tom Ford Costa Azzurra Eau de Parfum - €140,-

Maison Margiela Replica Beach Walk Eau de Toilette

Voor de strandliefhebbers hebbenw e nog een heerlijke standgeur. Deze geur doet ons denken aan dat prettige briesje op het strand op een warme zomeravond. De noten zijn pink pepper, citroen, bergamot en neroli olie.

Maison Margiela Replica Beach Walk - €140,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top