Gezichtsverzorging

Dit zijn de beste cleansing balms om je make-up mee te verwijderen

Dit zijn de beste cleansing balms om je make-up mee te verwijderen

Van onze make-up verwachten we dat het de hele dag blijft zitten, maar je moet het er uiteindelijk natuurlijk ook weer af halen. Een heel fijn product om dit mee te doen is met een cleansing balm. Dit zijn onze favoriete producten om te shoppen.

Lees ook: Dit zijn de beste waterproof mascara’s

e.l.f. Holy Hydration Cleansing Balm

Ben je op zoek naar een fijne budgetproof optie? Dan is deze cleansing balm van e.l.f. echt ideaal. Dit product geeft je precies wat je verwacht van een cleansing balm: het verwijdert je make-up en laat je gezicht zacht aanvoelen. Zelfs de meest hardnekkige producten krijg je eraf met deze cleansing balm.

e.l.f. Holy Hydration Cleansing Balm - €12,-

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Heb je iets meer te besteden? Dan raden we deze cleansing balm van Elemis aan. Dit product zit vol met essentiële oliën die jou dat heerlijke spa gevoel geven. Naast een heerlijke geur heeft dit product ook verschillende ingrediënten die je huid verzorgen terwijl jij je make-up verwijdert.

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm 100g - €56,95

Clnique Take The Day Off Cleansing Balm

Clinique heeft met dit product de trend rondom cleansing balm gestart. Dit product is trendsetter. Deze cleansing balm is wat ons betreft het meest geschikt voor de gevoelige huid en gevoelige ogen. Dit product is zacht en bevat vitamine E. Jouw huidje voelt dus schoon en verzorgd na het gebruiken van dit product.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm 125ml - €31,95

Banila Co Clean it Zero Cleansing Balm

Draag jij vaak waterproof make-up op je ogen? Dan raden we zeker aan dat je deze cleansing balm gaat proberen. Dit product verwijdert waterproof make-up alsof het niks is. En je hoeft er niet eens hard voor te wrijven!

Banila Co Clean It Zero Cleasing Balm Original - €22,95

The Inkey List Oat Cleansing Balm

Voor de meiden met een gevoelige huid is dit product van The Inkey List ook een enorme aanrader. Het bevat verschillende verzachtende ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw gevoelige velletje niet geïirrteerd raakt tijdens het verwijderen van je make-up. Daarnaast zit het in een tube, wat erg fijn is voor een cleansing balm.

The INKEY List Oat Cleansing Balm 150ml - €10,45

Paula's Choice Omega+ Complex Cleansing Balm

Tot slot hebben we een van onze favoriete producten van Paula's Choice. Dit product is iets anders dan een gebruikelijke cleansing balm. Dit product is namelijk wat dunner dan je gewend bent. Hierdoor voelt het lichter aan op je huid en zal het niet zo erg op je wimpers blijven hangen zoals je misschien gewend bent van een cleansing balm.

Paula's Choice Omega+ Complex Cleansing Balm - reinigingsbalsem - €31,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top