Gezichtsverzorging

Dit zijn de beste gezichtsreinigers voor een vettige huid

Dit zijn de beste gezichtsreinigers voor een vettige huid

Een goede reiniger is een essentieel product voor een effectieve skincare routine. Wat voor gezichtsreiniger je het beste kunt gebruiken hangt af van jouw huidtype. Dit zijn de beste gezichtsreiniger voor een vettige huid.

Zarqa Reinigingsgel Clear Skin

Een cleanser kan je gezicht nog wel eens erg droog laten aanvoelen, zelfs met een vettige huid. Deze gezichtsreiniger van Zarqa doet dit zeker niet. De cleanser bevat salicylzuur, wat dode huidcellen, vuil en overtollig talg van je huid verwijderd. Hierdoor krijg je minder snel last van puistjes en mee-eters, en dat zonder je huid uit te drogen.

Zarqa Reinigingsgel Clear Skin 200 ml - €12,49

The Ordinary Hydration Squalane

The Ordinary is een fijn merk voor ieder huidtype. Deze gezichtsreiniger is geschikt voor een vettige huid, maar ook voor een droge huid. Dit komt door de hoge concentratie squalene. Dit ingrediënt maakt droge huid minder droog en vettige huid minder vet. Dit is dus de ideale cleanser voor ieder huidtype. Daarnaast kun je met deze reiniger ook je make-up verwijderen.

The Ordinary Hydration Squalane - €11,95

Naturium Niacinamide Cleansing Gelée 3%

Ben je op zoek naar een goede reiniger die je gezicht ook hydrateert? Dan is deze cleanser van Naturium echt iets voor jou. Deze gezichtsreiniger bevat niacinamide, een ingrediënt dat dit product echt geweldig maakt. Het is een multi-tasking product dat vuil en make-up kan verwijderen, maar ook de aanmaak van talg kan reduceren.

Naturium Niacinamide Cleansing - Hyaluronic Acid & Vitamin C - Cleanser - 210ml - €49,95

Paula's Choice Calm Ultra-Gentle Cleanser

Ben jij nog op zoek naar een goede cleanser om in de ochtend te gebruiken? Dan is deze reiniger van Paula's Choice perfect. Deze reiniger is erg mild en stript je gezicht niet van alle belangrijke olieën. Het is de perfecte reiniger voor een verfrissend gevoel. Deze cleanser is gemaakt voor mensen met eczeem of rosacea. Hierdoor verwijdert het olie op een zachte manier en voorkomt het irritatie.

Paula's Choice Calm Ultra-Gentle Cleanser - gezichtsreiniger - €28,-

Cetaphil Gentle Clear Clarifying Blemish Face Wash

Heb je een vettige huid en daarnaast ook last van acne? Dan is deze cleanser geweldig voor jou. Het is een erg mild product met salicylzuur dat de huid grondig reinigt zonder het te irriteren. Voor de meiden met een gevoelige huid is dit dus top.

Cetaphil Gentle Clear Clarifying Blemish Face Wash for Sensitive Skin 124ml - €16,95

Dermalogica Daily Glycolic Cleanser

Voor de dames met hyperpigmentatie is deze gezichtsreiniger van Dermalogica ideaal. Dit komt door de toevoeging van het ingrediënt glycolzuur. Het hydrateert daarnaast ook de huid en voorkomt irritatie.

Dermalogica - Daily glycolic cleanser - €37,25

CeraVe SA Anti-Ruwe Huid Reiniger

Als laatste optie hebben we deze reiniger van CeraVe met salicylzuur. Naast dit reinigende ingrediënt bevat het ook het hydraterende hyaluronzuur en niacinamide. Bij deze cleanser krijg je dus alle voordelen in één product.

CeraVe SA Anti-Ruwe Huid Reiniger - voor een Droge tot Ruwe Huid - met Salicylzuur - 236ml - €13,50
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top