Travel

Katten op reis: tips voor een stijlvolle en stress vrije reis met je kat

Katten op reis: tips voor een stijlvolle en stress vrije reis met je kat

Staat er op korte termijn een vakantie of korte reis met je kat op de planning? En doe je er maar al te graag alles aan om de reis zo relaxed mogelijk te laten verlopen? Door je kat zo min mogelijk stress te bezorgen, merk je al snel dat het beestje ontspannen op de plek van bestemming aankomt. En hierdoor kan je kat ook weer veel beter aarden op de nieuwe plek. Door alvast een aantal slimme aankopen te doen, kun je ervoor zorgen dat de mate van stress aanzienlijk kan worden verlaagd. Hoe je dat het beste doet, lees je in dit blog.

Zorg ervoor dat je kat meer dan genoeg tijd heeft om lekker te drinken gedurende de reis

Een van de beste dingen die je maar kunt kopen voor je eigen kat? Dat is zonder twijfel een luxe drinkfontein kat. En dit heeft weer zo zijn redenen. Je harige beste vriend heeft hierdoor de hele reis genoeg momenten om lekker te kunnen drinken. En het fonteintje zorgt er ook nog eens voor dat er elke keer weer vers water toe wordt gevoerd. Wel zo belangrijk natuurlijk. Het fonteintje is in tal van formaten te koop, zodat er altijd een passende oplossing te vinden is.

Je kat even uitlaten tijdens het parkeren of in een tussenstop in een stad? Neem een tuigje mee

Het is eigenlijk meer dan logisch dat je gedurende de reis graag een aantal pauzes wilt inlassen. Hierdoor heeft je kat genoeg momenten om even te kunnen bewegen en de behoefte te kunnen doen. Maar deze plekken zijn natuurlijk lang niet altijd even veilig. Denk bijvoorbeeld aan een drukke binnenstad of als je je auto langs de snelweg gaat parkeren bij een benzinestation. Om gevaarlijke situaties aanzienlijk te kunnen beperken, is het kopen van een kattentuigje een van de beste dingen die je maar kunt doen.

Shop alle essentials voor je kat ruim op tijd online 

Je weet nu net even wat beter wat voor spullen je voor je kat kunt kopen voor de volgende reis. Maak daarom nu alvast een boodschappenlijstje en breng goed in kaart wat er allemaal nodig is. En is dit helemaal duidelijk voor je? Alle inkopen doe je eenvoudig en snel online. Hierdoor kun je alle musthaves op hetzelfde moment bij jou in huis verwachten.

Deel dit artikel
Back to top