Fashion

Deze hacks met je sieraden moet je weten

Deze hacks met je sieraden moet je weten

Sieraden maken elke outfit af. Bijpassende oorbellen of een leuke statement ring, wij krijgen er geen genoeg van. Om langer én beter van je sieraden te genieten hebben wij hacks voor je, die je moet weten. Lees snel verder.

Geen groene vingers

Heb jij ook het liefst elke dag andere ringen om? Het wordt een dure hobby als al de ringen van echt goud of zilver zijn. Daarom kies je snel voor ringen van nep goud of zilver, die helaas groen uitslaan. Wij hebben de perfecte hack om dit probleem simpel op te lossen. Pak je doorzichtige nagellak uit de la, want die heb je nodig. Lak de binnenkant van jouw ‘neppe’ ringen met een laagje doorzichtige nagellak. Op deze manier krijgt jouw ring een beschermlaagje, waardoor je niet aan het einde van de dag rondloopt met groene vingers. Wat handig!

Pleister achter je oor

De statementoorbellen zijn helemaal de trend van nu en we love it. Helaas zijn sommige oorbellen wel erg zwaar. Deze oorbellen zorgen ervoor dat jouw oorgaatjes gaan uitrekken en dat willen wij natuurlijk allemaal voorkomen. Met deze handige hack zullen jouw oorgaatjes mooi blijven. Knip een klein stukje van het plakgedeelte van een pleister af. Dit stukje plak je achter je oorlel. Steek nu je oorbel in je oor en door het stukje pleister heen. Het gewicht van de oorbel wordt nu (grotendeels) gedragen door de pleister in plaats van door jouw oor. Er bestaan ook speciale stickers voor dit probleem. Ze werken hetzelfde als de pleister, alleen zijn deze nog sterker.

Hulp bij het omdoen van je armbandje

Een armbandje om doen is soms echt een uitdaging en al helemaal als je alleen thuis bent. Het armbandje maakt jouw outfit compleet en hij moet dus om. Geen zorgen, met deze hack heb je binnen no time en zonder problemen het haakje in de sluiting. Pak uit je la een paperclip, hoe groter hoe beter. Steek de paperclip door de sluiting en draai de armband om je pols, maar houdt de paperclip vast in je hand. Op deze manier heb je meer ruimte om simpel het haakje door de sluiting te steken. Klaar is kees!

@blendsofnature

Sieraden mee op reis

Of je nou gaat logeren bij je partner, je bestie of lekker gaat reizen, sieraden meenemen is altijd een ongeorganiseerd zooitje. Wij hebben niet één, maar meerdere hacks voor je. Ben je aan het inpakken? Pak de rietjes uit de kast. Wij horen je denken, wat moet ik met rietjes? De rietjes zorgen dat jouw kettinkjes en armbadjes niet in de knoop raken. Steek je ketting door het rietje en sluit de sluiting. Op deze manier gaan de kettinkjes niet met elkaar in de knoop. Hetzelfde geldt voor een armbandje. Knip hiervoor het rietje doormidden. Spreekt deze hack jou niet aan? Stop dan jouw armbandjes en kettinkjes in een pillendoos. Heerlijk geordend en overzichtelijk! Voor organiseerde ingepakte oorbellen steek je ze door een knoop heen. Op deze manier blijven de setjes bij elkaar en hoef je niet te zoeken door alle ingepakte oorbellen.

Lees meer: 5 manieren om je sieraden op te bergen

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top