Wedding

De 5 mooiste trouwlocaties in eigen land

De 5 mooiste trouwlocaties in eigen land

De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. De dag waarop je de liefde voor eeuwig vaststelt en dit samen met je geliefden viert. De dag is ingericht precies zoals jij het wil, zodat de dag zelf onvergetelijk is. De voorbereidingen voor de grote dag duren meestal lang en zijn een gedoe. Hier een lijstje met de mooiste trouwlocaties van Nederland, om zo die zoektocht al een stuk makkelijker te maken.

De trouwlocaties:

Kasteel Wijenburg in Echteld

Veel vrouwen droomden er vroeger vast wel over om een prinses te zijn. Door in een kasteel te trouwen laat je die droom tóch nog uitkomen. Kasteel Wijenburg is de perfecte locatie daarvoor. Deze sprookjesachtige locatie bevindt zich tussen de boomgaarden en zorgt ervoor dat jullie helemaal in je eigen wereld zitten. Zomers vier je heerlijk feest in de tuinen, ‘s winters tovert het kasteel om naar een winterparadijs. Het kasteel is de gehele dag van jullie. De regie ligt volledig in jullie handen en je kiest precies welk moment je waar op de locatie wil doen.

Meer op Instagram

Parc Broekhuizen in Leersum

Parc Broekhuizen is een groot, statig gebouw. Als je een luxe bruiloft wil, ben je hier aan het goede adres. Bij de ingang zijn er twee grote trappen, die beide naar het balkon in het midden draaien. Deze trappen geven je de mogelijkheid om prachtige plaatjes te schieten. De grootte van de groep van jullie gasten maakt bij parc Broekhuizen niet uit. Zij verwelkomen zowel kleine, intieme groepen als een groepen met grote aantallen. Je hebt de mogelijkheid om de hele dag hier te plannen. Zelfs voor de huwelijksnacht ben je hier op het juiste adres.

Meer op Instagram

Arendshoeve in Aalsmeerderbrug

Wil je juist een groene trouwdag? Zoek niet verder en neem een kijkje bij Arendshoeve. De locatie is in de buurt van Amsterdam. In de Arendshoeve is het altijd droog en mooi, dus rekening houden met het weer is niet nodig. Ook richt je de ruimte helemaal naar eigen smaak in. Willen jullie een hele witte bruiloft of zijn jullie meer van kleur? Het fijne aan deze locatie is dat elke stijl en kleur goed past met het groene interieur. De Arendshoeve is zelfs voor opa en oma makkelijk te betreden, omdat de gehele locatie gelijkvloers is.

Meer op Instagram

Fika. in Zeewolde

Trouwen op het strand is vaak meer geschikt in het buitenland dan in ons eigen kikkerlandje. Toch hebben we een locatie die aan het water ligt én een strand heeft. We hebben het natuurlijk over Fika. Fika. is een officiële trouwlocatie in Flevoland, waardoor je dit restaurant de hele dag tot je beschikking hebt. Fika. is ook in staat om zowel binnen als buiten de ceremonie te houden.

Meer op Instagram

Trouwen in het bos

Oké, oké, dit is officieel geen locatie, maar dat heeft een reden. ‘Trouwen in het bos’ is namelijk de naam van het bedrijf. Met Staatsbosbeheer als hoofdsponsor zorgen zij ervoor dat vele bossen in Nederland omgetoverd worden tot trouwlocatie. Deze locaties zijn superuniek en zorgen voor een onvergetelijke dag. Zodra jij de wensen doorgeeft, zijn alle zorgen uit handen. ‘Trouwen in het bos’ regelt alles voor de bruiloft zelf, waardoor jij eigenlijk alleen nog het ja-woord hoeft te zeggen.

Meer op Instagram

Lees ook: Ga jij trouwen? Dit zijn de mooiste bruidstaarten

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top