Wedding

Ga jij trouwen? Dit zijn de mooiste bruidstaarten

Ga jij trouwen? Dit zijn de mooiste bruidstaarten

De bruiloft van jou en jouw partner is misschien wel de mooiste dag uit jullie leven. Een speciale dag vol liefde en gezelligheid. Een mooie bruidstaart mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Zijn jullie het er nog niet over uit hoe deze taart eruit moet zien? Gebruik dan dit artikel ter inspiratie. Wij delen de mooiste bruidstaarten.

Ga voor simpel

Niet iedereen is fan van een drukke, kleurrijke bruidstaart met alles erop en eraan. Houden jullie het liever wat simpeler, maar willen jullie wél een taart die een elegante uitstraling heeft? Denk dan aan een neutrale, witte taart versiert met mooie bloemetjes of bloemblaadjes.

Heerlijk vers fruit

De combinatie van fruit en taart is altijd goed. De toevoeging van fruit maakt het ‘uiterlijk’ van de taart niet alleen mooi af, de combinatie smaakt ook nog eens erg lekker. Zijn jullie fan van chocolade? Maak er dan een driptaart van! Als de taart nu net zo lekker smaakt als het eruit ziet, dan is het perfect.

Lees ook: Tips om je bruiloft te plannen via Pinterest

Andere lekkernijen

Zijn jullie geen liefhebbers van taart of willen jullie iets anders dan die typische bruidstaarten? Kies dan voor een ‘bruidstaart’ gevuld met andere lekkernijen. Een heerlijke toren van brownies, chocolade koekjes, cupcakes en/of macarons. Kies wat jullie lekker vinden en maak er jullie eigen feestje van!

Klein (maar fijn)

Hoewel mensen bij een bruidstaart meestal denken aan een grote taart, hoeft dit natuurlijk niet. Dat is helemaal jullie eigen keuze. Houden jullie de bruiloft voor een klein aantal mensen, of vinden jullie simpelweg een kleinere taart leuker? Kies dan voor een klein formaat. Een bijkomend pluspunt: deze taarten zijn makkelijker te snijden dan de grote taarten…

Maak het persoonlijk

Is het niet leuk om iets persoonlijks te verwerken in de bruidstaart? Tijdens jullie bruiloft draait het tenslotte om jou en je partner. Laat bijvoorbeeld miniversies maken van jullie in de vorm van kleine poppetjes. Of misschien staan jullie ergens bekend om? Kies hier zelf een leuke, gepaste manier voor en maak jullie bruiloft nóg specialer.

Hoe meer kleur hoe beter?

Hoewel veel mensen bij een bruidstaart al snel denken aan een neutrale kleur, zoals wit of licht roze, hoeft dit natuurlijk niet. Zijn jullie meer fan van fleurige kleuren? Wie houdt jullie dan tegen om deze kleuren te verwerken in de taart? Ook als jullie bruiloft een kleurenthema heeft, is het mooi om deze kleur in de taart te verwerken. Belangrijk: kies de kleuren uit waar jullie blij van worden.

Lees ook: Ga jij binnenkort trouwen? Zo voorkom je dat je een ‘Bridezilla’ wordt

Zijn hamburgers ook goed?

Zijn jullie niet per se 'getrouwd' met een traditionele bruidstaart en houden jullie er wel van om af te wijken van het normaal? Doe dan eens gek en neem een hamburger 'taart'. Oftewel: een grote stapel van hamburgers. Het ziet er leuk uit, smaakt erg lekker en het is een heerlijke manier om van de bruiloft écht jullie eigen, unieke bruiloft te maken.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top