Wedding

Tips om je bruiloft te plannen via Pinterest

Tips om je bruiloft te plannen via Pinterest

Eén ding is zeker: geef je een bruiloft, dan moet die worden gepland. Toch wel fijn om een beetje extra inspiratie op te kunnen doen voordat je al je keuzes voor je grote dag al vastlegt. Een goede manier hiervoor is Pinterest. En eigenlijk doe je het dan beide al: inspiratie vinden en ondertussen al een beetje organiseren. Genoeg redenen om dit eens te proberen als aanstaande bruid.

Pinterest om je bruiloft te plannen

Mocht je niet weten wat Pinterest is: het is een social media platform waarop je ‘pins’ kunt vinden en delen. Veel mensen gebruiken het om een moodboard te maken. Dit kan voor van alles zijn, zo ook voor het bedenken wat nou de allermooiste bruiloftsthema’s zijn, welke trouwjurk je wilt dragen en hoe de taart eruit moet gaan zien.

‘Pinnen’

Hoe gaat het in z’n werk? Begin bijvoorbeeld met het bedenken van een thema. Stel dat jij graag een ‘botanical wedding’ wilt, dan tik je dit in en voila: er verschijnt allerlei inspiratie in deze trouwstijl. Vind je een idee mooi of leuk, ‘pin’ het dan op je moodboard. Je kunt hier meerdere pins aan toevoegen. Zo ontstaat er al gauw een thema en overload aan inspiratie. Je kunt dan nog een stap verder gaan door ook te gaan kijken naar details voor je bruiloft. Welke dresscode wil je de gasten meegeven? Hoe moeten de trouwfoto’s eruit gaan zien? En welk eten wil je allemaal op je wedding hebben? Verzamel pins en je hebt zo al je ideeën bij elkaar geordend, van grote lijnen tot aan de kleinste accenten en details.

Ook interessant: zoveel moet je sparen voor een bruiloft

 

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top