Haarverzorging

Dit worden de hipste haarkleuren voor het begin van 2024

Dit worden de hipste haarkleuren voor het begin van 2024

Het jaar is nog maar net begonnen en wij kunnen niet wachten om te zien wat 2024 ons zal brengen. Het jaar zit ongetwijfeld weer vol met unieke en opvallende trends, ook op het gebied van haar. Welke haarkleuren gaan we dit jaar veel zien? Dit worden de hipste haarkleuren voor het begin van 2024.

Botercrème blond

Van deze naam krijgen wij spontaan honger. Maar het gaat hier natuurlijk niet om eten, maar om haar! In 2024 gaan we voor wat warmere tonen. Botercrème blond is een warmere kleur met wat subtielere koele ondertonen om het waar wat meer dimensie te geven. Deze kleur werkt het beste als je van jezelf een donkerblonde of koele lichtbruine haarkleur hebt. Blondines gaan dit jaar voor zoet!

Luxe brunette

Kan haar er luxe en duur uitzien? Jazeker! Met deze haarkleur straalt jouw haar pure luxe uit. Deze haarkleur is een rijke, warme bruin met veel glans. Een glossy finish is helemaal in dit jaar, ook bij andere haarkleuren. Deze haarkleur gaat mooi samen met de modetrends die we veel gaan zien dit jaar. De haarkleur vormt een mooi donker contrast tegen de lichtere kleuren waarin we ons gaan kleden in 2024.

Kastanjebruin

Kastanjebruin gaat nooit uit de mode en ook dit jaar zal deze kleur hip zijn. Deze prachtige haarkleur heeft meer warme en gouden ondertonen dan een klassieke brunette kleur. Ook heeft het iets weg van de luxe brunette kleur, alleen is deze kleur is lichter. Deze kleur is momenteel ook erg hip voor face framing. Dit kan dus een mooie overgangkleur zijn voor wanneer je niet al je haar in deze tint wil verven.

Cowboy koper

Yeehaw! Deze naam doet ons denken aan het Wilde Westen. Deze kleur begon al een trend te worden in 2023, maar in 2024 gaat deze kleur het straatbeeld overnemen. Cowboy koper is een mix van kopertonen en kastanjebruin. In 2024 kunnen we echt niet meer om deze trend heen en wij zijn fan!

Ginger rood

Van koper gaan we over naar rood! Ginger rood is dit jaar helemaal in, ook voor mensen die niet van nature rood haar hebben. De kleur kenmerkt zich door de luxe, warme oranjeachtige toon. De kleur kan het beste aangebracht worden over een warme, bruine basis. Hierdoor is de look opvallend maar niet te in your face. Dit maakt de trend perfect voor natuurlijke brunettes die erg benieuwd zijn naar rood haar.

Bron: RealSimple
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top