Haarverzorging

Haarkleurtrends in de winter 2023

Haarkleurtrends in de winter 2023

Wat zijn nou eigenlijk de haarkleurtrends dit najaar? En vooral met welk verzoek ga jij binnenkort naar de kapper? We moeten eraan geloven dat we straks misschien met een diep rode coupe terugkomen. Tijd om te experimenteren! Voor welke van deze kleuren ga jij dit najaar?

Haarkleurtrends winter 2023

 

1. Parelmoer blond

Ja blond is ook in het najaar helemaal hot and happening. Parelmoer blond is een van de meest populaire kleuren deze winter. Er zit een soort roze of paarse gloed over het haar, waardoor je het parelmoer effect krijgt. Wij zijn al helemaal fan van deze kleur! Jij ook?

 

 

2. Deep red

Deze winter ga je rode coupes tegenkomen. Rood haar is namelijk helemaal hot! Misschien niet een kleur waar iedereen mee wil lopen, maar wel perfect als je houdt van experimenteren. De kleur varieet van heel donker rood naar een beetje paars.

 

 

3. Chestnut

De kleur chestnut is helemaal in! Deze trent voelt niet alleen herfstig, maar is ook nog eens makkelijk te onderhouden. Chestnut is een soort warme, roodachtige gloed over het haar die je makkelijk kunt creëren met low-en highlights of een spoeling. Raak jij al warm van deze kleur?

 

 

4. Caramel

Wie van caramel houdt, is al helemaal dol op deze trend. Een kleur die het eigenlijk altijd wel goed doet en daarom ook zeker tussen de haarkleurtrends voor deze winter past. Caramel is een kleur waar blondines of brunettes makkelijk naar kunnen overstappen. De kleur hangt er namelijk tussen. Door low-en highlights heb je binnen no time een shiny coupe. Wij zijn fan!

 

 

5. Assig blond

Weet je inmiddels al voor welke kleur jij gaat? Misschien wordt het wel assig blond. Ook deze blonde trend past bij het najaar. De gloed over het haar is een stukje assiger. Het is wel heel belangrijk om je haar goed te onderhouden. Was je haar daarom met zilvershampoo. Zo voorkom je dat je een gelige gloed over je haar krijgt.

 

 

6. Chocolate brown

We sluiten het rijtje af met een kleur waarbij het water je al in de mond loopt als je eraan denkt. Chocolate brown is ook een trend die je veel gaat tegenkomen. Het verschil met chestnut is dat chocolate brown nog net iets dieper qua kleur is. Ook is de rode gloed vaak minder aanwezig. Het beste is om voor een spoeling te gaan als je deze kleur wilt hebben.

 

 

Voor welke haarkleurtrend ga jij dit najaar? 

 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top