Nagellak

Deze nail art trends gaan we veel zien deze winter

Deze nail art trends gaan we veel zien deze winter

Dat het momenteel winter is, voelen we aan van alles. Aan de mode maar ook aan de temperaturen buiten. De dikke winterjassen en truien zijn bij iedereen dus al uit de kast getrokken. Maar welke nageldesigns gaan we veel zien deze winter? Dit zijn de nail art trends van deze winter.

Roze chrome

Chrome nagels blijven deze winter populair. We hebben de afgelopen tijd veel rode chrome nagels voorbij zien komen. Dit was een hele leuke nail art trend voor met de kerst, maar nu we in januari zitten is het tijd voor een nieuwe kleur. Barbiecore en andere hypervrouwelijke aesthetics zijn helemaal in, roze is dus de meest voor de hand liggende kleur om te kiezen als de nieuwste chrome 'it kleur'.

Fairytale sparkles

Glitter is wat ons betreft het hele jaar door in! Maar in de winter heeft glitter iets extra magisch. Fairytale sparkles nail art is een nieuwe glitter trend die perfect is voor de winter. Je maakt bij deze look gebruik van zilveren glitter op een gekleurde ondergrond. De ondergrond kan bijvoorbeeld roze zijn, of een pasteltint. Hiermee blijf je mooi in het sprookjes thema.

Trui op je nagels

Het is zo ontzettend koud buiten! Onze dikke truien zijn in deze tijd van het jaar onmisbaar. Een leuke manier om deze winterse look op je nagels terug te laten komen, is door middel van een trui design op je nagels. Deze gebreide nail art is 3D en erg toepasselijk voor het seizoen. Jammer genoeg houden ze je vingers niet warm, maar we kunnen altijd doen alsof.

3D designs

De vorige nageltrend gaf ons al een kijkje in de 3D trend die we deze winter veel gaan zien. Nageldesigns met 3D elementen zijn ontzettend populair momenteel. Denk aan designs met steentjes of zelfs getextureerde lak. De look wordt vooral op een futuristische manier toegepast en is vooral lekker maximalistisch. Ga bijvoorbeeld voor een alien look of nagelpiercings! The sky is the limit.

Gedroogde bloemen

Bloemen zijn misschien het leukst voor in de lente, maar ook in de winter zien we ze veel. Gedroogde bloemen zijn vooral erg populair. De basislak is bij deze look neutraal. Vervolgens worden de mini bloempjes op de nagels geplakt en wordt hier een doorzichtige topcoat overheen aangebracht. Hierdoor lijkt het net alsof de bloempjes achter een laagje glas zitten! In de uitvoering klinkt deze look erg ingewikkeld, maar het is eigenlijk erg simpel en het ziet er super indrukwekkend uit!

Bron: Bustle
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top