Fashion

Het is tijd voor de warme trui! Zo style je de look

Het is tijd voor de warme trui! Zo style je de look

Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gemerkt, is het weer flink koud buiten. Dat betekent dat we onze favoriete trui weer uit de kast mogen trekken om ons lekker warm te houden. Een grote trui klinkt misschien als een lomp item dat je niet op een mooie manier stylt, maar daar is niks van waar! Dit zijn onze favoriete manieren om een warme trui te stylen.

Comfy en oversized

Met dit koude weer is niks zo lekker als een cozy en comfy outfit. Ga voor een fijne oversized trui en combineer deze met je favoriete mom jeans. Je gaat ook voor een andere soort broek die wat losser rond je benen zit. In deze outfit zit je zo de hele dag onder een dekentje bij de open haard!

Grote trui, kort rokje

Het leuke aan warme truien is dat ze vaak wat groter vallen en dus speel je leuk met silhouetten. Ga bijvoorbeeld voor een oversized trui die je vervolgens combineert met een mini rokje. Je laat de trui bijvoorbeeld ook over het rokje heen vallen voor een meer baggy look, maar je kiest bijvoorbeeld ook voor een meer aansluitende look. Maak de look af met een paar fijne laarzen om je benen warm te houden.

Laagjes

In de herfst en winter zijn laagjes altijd fijn om te dragen. Er zijn in dit opzicht zo veel opties. Je combineert een trui met een lagere neklijn met een dunnere coltrui. Je combineert ook een overhemdblouse combineren met een sweater vest of een andere trui zodat je het kraagje eronder ziet. Wat ook erg leuk is, is een coltrui stylen onder een jurkje dat je anders helemaal niet zou dragen met dit weer. Zo maak je je hele garderobe geschikt voor ieder seizoen.

Over een lange rok

Houd je jezelf het liefst helemaal warm? Ga dan voor een lange rok in combinatie met je favoriete trui. Je kan hiebij kiezen voor een baggy look waarbij de trui over je rok heen valt. Maar je kiest bijvoorbeeld ook weer voor een meer aanslutiende look. Kies hier voor een aansluitende rok voor een mooi contrast met de wat losser vallende trui of ga juist voor een volledig losvallende look. Wat ook erg mooi is is het combineren van een cropped trui met een A-lijn rok. Hiermee accentueer je mooi je taille.

Onder een overgooier

Een overgooier is een superleuk item voor de herfst. Je combineert er van alles mee, maar onze favoriete look is de combinatie van de overgooier met een warme trui. Speel hier met texturen. Ga bijvoorbeeld voor een corduroy overgooier met een wollen trui!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top