Wedding

Dit mag je niet vergeten tijdens jullie huwelijksreis

Dit mag je niet vergeten tijdens jullie huwelijksreis

Na alle druktes van voor en tijdens de bruiloft, is het tijd voor jullie welverdiende huwelijksreis. Een reis waarin jullie optimaal genieten van elkaar gezelschap, tijdens het bezoeken van romantische plekken. Er zijn daarbij een aantal dingen die je écht niet mag vergeten tijdens deze onvergetelijke reis. Wij zetten ze voor jou op een rijtje.

Fotocamera

Een fotocamera is een must tijdens jullie huwelijksreis. Maak foto’s van de mooiste plekken, poseer voor de prachtige uitzichten en vraag anderen om leuke foto’s van jullie te maken. Print de foto’s bij thuiskomst uit en plak ze bijvoorbeeld in een plakboek. Elke keer als je het plakboek doorbladert beleef je de reis nog een keer.

Herinneringscadeau

Om later terug te kijken op jullie huwelijksreis, is het leuk om als herinnering een cadeau mee te nemen. Koop bijvoorbeeld een product dat typisch is voor de plek waar jullie je huwelijksreis vieren. Of neem wat zand van daar mee naar huis en verwerk dit in een potje zoals hieronder op de afbeelding.

Mooie lingerie set

Oké, misschien is een mooie lingerie set niet per se essentieel tijdens een huwelijksreis, maar desalniettemin is het wél leuk om mee te nemen. Het dragen ervan geeft jou niet alleen een zelfverzekerder gevoel, ook zal je partner er gegarandeerd blij van opkijken.

Lees ook: 5 tips om een huwelijk leuk te houden

Laat je werk thuis

Tijdens de huwelijksreis gaat het om elkaar en niet anders. Laat daarom ook je werk thuis! Het zou toch zonde zijn als je veel geld betaald voor een reis, waarin je uiteindelijk nog steeds bezig bent met je werk. Gun jezelf een echte vakantie, maak goede afspraken met je baas en handel alles random je werk van tevoren af.

Alle benodigdheden

Deze mag natuurlijk niet vergeten worden in het rijtje: je benodigdheden. Van onderbroeken tot aan tandenborstels en van bikini’s tot aan rijbewijzen, controleer voor vertrek heel goed of jullie alles hebben ingepakt. Een goed begin is namelijk het halve werk en het is geen goed begin van de reis als je erachter komt dat je wat vergeten bent.

Bezoek rustige, romantische plekken

Wil jij écht genieten van elkaar, ontwijk dan de toeristische plekken. De hoge verwachtingen die je van tevoren hebt over deze plekken, vallen door drukte vaak erg tegen. Neem daarom van te voren uitgebreid de tijd om op zoek te gaan naar de rustige, romantische plekken en ga een geweldige huwelijksreis tegemoet.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top