Nagellak

‘Box of Chocolates’ nagels zijn trending: zo rock je de look

‘Box of Chocolates’ nagels zijn trending: zo rock je de look

Latte make-up en bruine nagellak zijn helemaal in deze herfst. Bruine tinten zien we over het algemeen veel terug, maar het is eigenlijk zonde om maar één kleur te gebruiken toch? Deze trend biedt hier een oplossing voor! Met box of chocolates nails, hoef je namelijk niet te kiezen!

Wat zijn box of chocolates nails?

Door de naam van deze trend moeten we gelijk aan Forest Gump denken. Maar bij deze trend weet je gelukkig wel wat je te wachten staat. Deze trend heeft niet één specifieke look, je kan hem op verschillende manieren toepassen. Het idee is dat je al je nagels hetzelfde design geeft, maar alle nagels krijgen een andere tint bruin. Zo kun je afwisselen tussen koelere en warmere tinten en tussen lichte en donkere tinten.

Box of chocolates inspiratie

Het leuke aan deze box of chocolates nageltrend, is dat er vrijwel geen regels zijn. Je kan de trend dus uitvoeren zoals jij dat wil. Inspiratie nodig? Dit zijn onze favoriete looks.

Effen kleuren

Simpel maar effectief, met deze look doe je precies wat de trend voorschrijft en daar blijft het bij. Het is een meer opvallende look dan al je nagels met dezelfde kleur lakken maar het is net zo makkelijk. Zo maak je impact zonder hier te veel tijd en moeite aan te besteden.

French nails

Nog een klassieke look in een nieuw jasje. Als je iedere french tip een andere kleur geeft, til je de look naar een iets hoger niveau.

Stipjes

Wil jij deze look op een wat subtielere manier uitvoeren? Dan zijn stipjes de perfecte look voor jou. Lak je nagels met een neutrale, doorzichtige basiskleur en gebruik vervolgens een dottingtool om kleine stipjes op je nagels te zetten.

Bloemetjes

Bloemetjes op je nagels is wat ons betreft altijd leuk, maar door de look op deze manier aan te pakken geef je het net weer een andere draai. Het leukste hierbij is om de kleur van de bloem en de kleur van de basis van je nagel af te wisselen. Wissel af tussen een donkere bloem en een lichte basis en andersom. Wissel hierbij ook weer per nagel van kleur.

Glitter

Als er een ding is waar wij nooit genoeg van zullen krijgen, dan is dat natuurlijk glitter! Door met glitter te werken, maak je de bruine kleur meer brons. Maar dat past wat ons betreft alsnog prima binnen de trend! Wij zijn fan.

Bron: Byrdie
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top