Nagellak

French nails gaan nooit uit de mode: dit zijn de leukste manieren om de look te dragen

French nails gaan nooit uit de mode: dit zijn de leukste manieren om de look te dragen

French nails bestaan al ontzettend lang, en wat ons betreft hoeven ze nooit uit de mode te gaan. Het is een simpele nail art techniek die je op ontzettend veel verschillende manieren kunt dragen. Wil jij deze look wat vaker dragen? Dit zijn onze favoriete variaties.

Natuurlijk

Laten we beginnen bij de French nails zoals we ze kennen. Je nagel is gelakt met een doorzichtig of nude lakje en de witte rand bij je vingertoppen is wit, de lengtes van je nagels dus. Dit is de meest bekende vorm van deze manicure. Het ziet er erg klassiek en verzorgd uit en daardoor is deze look altijd goed! Draag deze look met een mooie glanzende topcoat om je nagels extra te laten glanzen.

Een gekleurde tip

Als je toch liever voor een iets meer opvallende look wil gaan, kun je ervoor kiezen om je tips een andere kleur te geven. Wit is de klassieke optie, maar laat dit je creativiteit niet beperken. Ga voor een donkere kleur voor de herfst die eraan komt! Wat dacht je bijvoorbeeld van boredeauxrood of zwart.

Colorblocking

De tip kan een ander kleurtje krijgen, maar de nagel zelf natuurlijk ook. Als je voor lekkere over de top nagels wil gaan, kun je de nagel zelf een kleurtje geven dat verschilt van de kleur van de tip. Ga voor contrastkleuren of voor twee verschillende tinten binnen dezelfde kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een donkerroze tip met een lichtroze nagel?

Contrast

Een contrast kun je maken door twee totaal verschillende kleuren te gebruiken, maar dit kun je ook op een andere manier doen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een glanzende nagel en een matte tip of andersom! Hierdoor ga je alsnog voor een hele klassieke look, maar geef je het een persoonlijke twist. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mat zwarte nagel en een glanzende zwarte tip?

Steentjes

Simpele French tips kunnen heel simpel opgeleukt worden met steentjes! Ga voor grote opvallende steentjes op het nude gedeelte van de nagel om hier extra aandacht op de vestigen. Breng steentjes aan op al je nagels of op een nagel per hand om voor een statement nagel te gaan.

Glitter

Last but not least is er altijd glitter! Om de simpele French tip helemaal eigen te maken, kun je de tip in plaats van wit, ook glitter maken! Glitter is eigenlijk altijd goed! Hiermee maak je je look iets opvallender of geschikt voor een bijzondere gelegenheid.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top