Fashion

Dit zijn de kleuren die iedereen gaat dragen in de herfst van 2023

Dit zijn de kleuren die iedereen gaat dragen in de herfst van 2023

Het is nog augustus, maar langzaam maar zeker komt de zomer aan zijn einde. Dat betekent dat het tijd is om alvast vooruit te kijken naar het aankomende modeseizoen: de herfst. Want wat moeten we eigenlijk aan deze herfst? Dit zijn de kleuren die iedereen gaat dragen deze herfst.

Bordeauxrood

In de herfst dragen we vooral veel warme en donkere kleuren. Bordeauxrood past precies in dit straatje. Deze kleur gaan we veel terugzien in een koele ondertoon. Draag bordeauxrood deze herfst niet alleen in je outfit, verwerk het ook eens in je make-up! Andere roodtinten gaan ook populair zijn deze herfst. Wees daarom bold en draag bijvoorbeeld een complete monochrome rode outfit met verschillende roodtinten.

Beige met een koele ondertoon

Nude tinten zijn al jaren niet meer uit de mode weg te denken. Deze herfst gaan we veel koele ondertonen zien van deze kleur. Voor de meiden met een koelere haarkleur is dit echt een hele goede trend! Voor de meiden met een warmere ondertoon, raden we aan om toch te gaan voor een warmere ondertoon. Combineer je beige items met andere neutrale kleuren voor een meer understated look. Deze kleur is perfect voor casual outfits en maken iedere outfit classy.

Klei

Klei klinkt misschien niet echt als een modieuze kleur, maar in de herfst van 2023 gaan we deze kleur veel zien. Bij klei moet je denken aan een grijsachtige bruintint. Je ziet deze kleur straks veel in terug in schoenen, maar ook in broeken en andere kledingitems! Combineer je kleikleurige items met andere neutrale kleuren zoals zwart of wit. Klei is een lastige kleur om met andere kleuren te combineren, blijf daarom bij de neutrale tinten of ga voor een monochromatische outfit.

Magenta

We zien deze herfst veel koele tinten terugkomen, maar er is ook ruimte voor opvallende kleuren! Deze herfst is er namelijk ook ruimte voor magenta! Ofwel, felroze. Combineer deze felle kleur met wat minder opvallende tinten om deze kleur lekker op te laten vallen. Of laat juist je complete outfit lekker opvallen en ga voor een statement piece. Wij denken trouwens dat de Barbie film invloed gehad kan hebben op de populariteit van deze kleur, maar dat kunnen we ook mis hebben.

Chocoladebruin

Last but not least is er gelukkig ook ruimte voor een warmere tint. Naast andere bruine kleuren zoals beige en klei, gaan we veel chocoladebruin terugzien in de modewereld deze herfst! Ga bijvoorbeeld voor een chocoladebruine trui of trenchcoat om jezelf lekker warm te houden tijdens de herfst.

Bron: InStyle
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top