Fashion

Dit worden de sieraden trends voor de herfst van 2023

Dit worden de sieraden trends voor de herfst van 2023

De zomer komt langzaam maar zeker aan zijn einde. Dat betekent dat we helaas afscheid moeten nemen van het mooie weer, maar ook dat we nieuwe modetrends mogen verwelkomen! De herfst komt steeds dichterbij en dus kunnen we alvast vooruit kijken naar wat we gaan dragen in de koudere maanden. Dit worden de sieraden trends voor de herfst van 2023.

Y2K bedeltjes

De Y2K trends zijn de modewereld nog lang niet uit. Ook deze herfst gaan we ze weer zien. Op het gebied van sieraden gaan we Y2K terugzien in de vorm van bedelarmbandjes. Hang je favoriete bedeltjes aan je armbandje zoals je vroeger op school deed, alleen dan nu op een iets modernere manier! Ga voor letters, steentjes of symbooltjes!

Initialen

Over letters gesproken, sieraden met initialen erop zijn ook weer helemaal in deze herfst. Draag je eigen initialen of bijvoorbeeld die van je partner om je nek. Het is een simpele trend waar je toch nog best veel mee kunt zeggen.

Cuffs

Maak je klaar om deze herfst een statement te maken met je sieraden. Cuffs zijn namelijk weer helemaal in. Draag ze om je armen of ga voor cuffs in je oren!

Overal kraaltjes

Nog een Y2K trend die terugkomt! Deze trend hebben we misschien zelfs te danken aan de Eras tour van Taylor Swift. Fans maken namelijk vriendschapsarmbandjes om met elkaar te ruilen tijdens de concerten. Deze herfst gaan we veel sieraden met kraaltjes zien. Leuk om te kopen, maar ook om zelf te maken dus!

Moderne parels

Parels gaan wat ons betreft nooit uit de mode. Maar parels staan toch wel bekend als een sieraad voor dames boven een bepaalde leeftijd. Deze herfst komt daar verandering in. In 2023 dragen we weer parels maar dan op een iets meer minimalistische, moderne manier.

De terugkeer van de broche

Over oude sieraden gesproken, vraag je oma eens of ze nog een mooie broche voor je heeft liggen! Dit sieraad is namelijk ook weer helemaal in deze herfst. De trend komt onder andere voort uit de Dark Academia aesthetic die momenteel trending is op Tiktok.

Lichaamssieraden 

Tot slot gaan we ook weer een hoop lichaamssieraden zien deze herfst. Denk aan een mooie body chain of waist beads. Deze sieraden zijn perfect om een simpele outfit in een handomdraai bijzonder te maken. Draag lichaamssieraden bijvoorbeeld over een slip dress of bodycon jurk om de outfit meer op te laten vallen.

Bron: Byrdie
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top