Health

Deze Taylor Swift TikTok workout wil je proberen

Deze Taylor Swift TikTok workout wil je proberen

Voor alle gym girlies die op zoek zijn naar een nieuwe loopbandroutinewe got you. Waar de een hartstikke lekker gaat op heavy metal, kan de ander het beste sporten op country muziek. TikTok denkt natuurlijk liever niet aan zulke genres, maar wel aan bepaalde artiesten... En daarmee bedoelen we natuurlijk Taylor Swift.

Taylor Swift inspired workout

Of je nu een Swiftie bent of niet, iedereen kent vast wel één hit van de Amerikaanse zangeres. Met deze loopbandroutine kun je haar nummers waarschijnlijk niet meer uit je hoofd krijgen, maar dat vinden we helemaal niet erg. Op TikTok zijn we de Taylor Swift Treadmill Strut tegengekomen en we krijgen eigenlijk spontaan zin om te gaan sporten. 

Fitness content creator Alie Bennett creëerde de afspeellijst met tien van Swift's nummers die dus perfect is om te beluisteren tijdens je workout op de loopband. Ook maakte zijn loopbandroutines met liedjes van artiesten als Harry Styles, Justin Bieber, Britney Spears, Ariana Grande, Dua Lipa en Rihanna. Hoe cool!

Nieuwe Taylor Swift loopbandroutine

'Sta me toe je kennis te laten maken met mijn nieuwste loopbandtraining', schrijft Bennett in de tekst in de video. 'Vind je tempo op het ritme van The Man en ga dan 0,1 mph omhoog, elke keer dat het nummer verandert - zet de afspeellijst niet op shuffle!' Met elk liedje ga je dus 0,1 mph omhoog en uiteindelijk (met de uptempo nummers nog veel hoger), maar als je zit te jammen op Taylor Swift haar hits heb je dat helemaal niet meer door. In de video laat Bennett al zien wat de precieze afspeellijst is, maar we hebben het voor jouw gemak ook hieronder nog even opgeschreven. 

Komt 'ie!

1. The Man (3.4 mph)
2. How You Get the Girl (3.5 mph)
3. Message in a Bottle (3.6 mph)
4. Better Than Revenge (3.7 mph)
5. New Romantics (3.8 mph)
6. You Belong With Me (3.9 mph)
7. Look What You Made Me Do (4 mph)
8. Shake It Off (7 mph)
9. ...Ready For It? (7 mph)
10. Style (cool down with 3 mph)

Nederlandse versie

Sport je in jouw gym in plaats van mph (miles per hour) met kmh (kilometer per uur)? Dan hoef je ook niet zelf nog helemaal te gaan omrekenen, maar hebben we de Nederlandse versie ook voor je klaarstaan. 

1. The Man (5,47 kmh)
2. How You Get the Girl (5,63 kmh)
3. Message in a Bottle (5,79 kmh)
4. Better Than Revenge (5,95 kmh)
5. New Romantics (6,11 kmh)
6. You Belong With Me (6,27 kmh)
7. Look What You Made Me Do (6,43 kmh)
8. Shake It Off (11,26 kmh)
9. ...Ready For It? (11,26 kmh)
10. Style (cool down met 4,82 kmh)

@benntheredonethat Replying to @luv.u.4.u a lil out of my comfort zone but y’all were SO helpful with this one - i hope you love it!! if not… you can just blame each other for the song suggestions xoxo 🫶🏼🥂💅🏻 #treadmillstrut #emo #poppunk ♬ Scotty Doesn't Know - Lustra
Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top