Beauty

Holografische make-up: zo pas je de trend toe in jouw dagelijkse look

Holografische make-up: zo pas je de trend toe in jouw dagelijkse look

In het vorige decennium waren we dol op alles dat holografisch was. We droegen het in onze kleding en bijvoorbeeld op onze nagels. Tegenwoordig zien we deze trend langzamerhand weer een comeback maken, maar deze keer op een iets subtielere manier. Dit is hoe jij deze trend in je make-up look kunt verwerken.

Holografische oogschaduw

Een van de leukste manieren om de holografische trend in je make-up te verwerken, is door middel van oogschaduw. Je kunt dit op een subtiele manier aanpakken door de holografische oogschaduw te gebruiken als een highlight. Je kan het aanbrengen op je bewegend ooglid, in je binnenste ooghoek en/of onder je wenkbrauw. Maar je kunt ook gaan voor een meer opvallende look. Maak je look bijvoorbeeld helemaal af met glitter, steentjes en wimpers. Je kunt je holografische oogschaduw ook mengen met een beetje setting spray om er een eyeliner van te maken! Ben jij nog op zoek naar de perfecte holografische oogschaduw, probeer dan eens de Glitch Liquid Shadows van Lethal Cosmetics.

Holografische highlighter

Met highlighter kun je veel verschillende kanten op. Je kunt het juist zo natuurlijk mogelijk laten ogen of juist gaan voor een opvallende kleur. Een holografische highlighter zal er zeker voor zorgen dat alle ogen op jou gericht zijn. Deze look is perfect voor feestjes, festivals of andere speciale gelegenheden. Breng de highlighter aan op je jukbeenderen, het puntje van je neus en op je cupidoboog. Je kunt deze highlighter ook in je ooglook gebruiken om je look een mooi geheel te maken. Probeer hiervoor bijvoorbeeld eens de Cosmic Drops van  Mádara.

Holografische lippen

Last but not least kun je er ook voor kiezen om je lippen een holografische look te geven. Breng hiervoor eerst een lipstick aan in een kleur naar keuze. Vervolgens kun je hier overheen een holografische lipgloss aanbrengen. Een fijn product dat je hiervoor kunt gebruiken is de Holographic Lip Topper van Barry M. Als je de holografische look op een iets subtielere manier aan wil pakken. Kun je een holografische oogschaduw of highlighter gebruiken. Breng hier een beetje van aan op het midden van je lippen. Hiervoor kun je een klein kwastje gebruiken of je vinger. Doordat je het alleen op het midden aanbrengt, werkt het als een soort highlight. Hierdoor lijken je lippen voller. Deze techniek werkt vooral mooi in combinatie met een donkere lipstick. Je kunt bijvoorbeeld uit je comfortzone stappen en gaan voor een zwarte lipstick! Probeer bijvoorbeeld de Elf Satin Lipstick in de kleur All Night.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top