Beauty

De gekleurde highlighter is dé beauty trend van het moment

De gekleurde highlighter is dé beauty trend van het moment

De ene beauty trend na de andere komt voorbij en eigenlijk proberen we ze het liefst allemaal (tegelijk) uit. Vaak vergeten we eigenlijk ook weer dat we een leuke make-up trend wilden uitproberen, maar we hebben er nu eentje gevonden waarvoor je het liefst nu nog naar de winkels rent: gekleurde highlighter!

Lees ook: 6x inspiratie: zó draag je verschillende kleuren mascara

De beauty trend van nu: gekleurde highlighter

Of het nou aan je kleding, make-up of sieraden ligt, een beetje kleur kan nooit kwaad. Vaak is het juist tof om bijvoorbeeld een simpele outfit toch spicy te maken met een felle en aanwezige kleur in bijvoorbeeld je oorbellen, ringen, oogschaduw, of jawel, je highlighter. Zeg je 'gewone' highlighter maar gedag, want vanaf nu dragen wij alleen nog maar kleur op ons gezicht. 

En dan bedoelen we dus niet met een blush of bronzer, nee, we gaan deze lente voor gekleurde highlighters. Paars, blauw, groen of geel, het kan allemaal. 

Te heftig?

Voor wie denkt: ik ga er niet als een clown bij lopen, we snappen je gedachtes. Toch is de gekleurde highlighter best subtiel en zorgt er echt niet voor dat het lijkt alsof je op oorlogspad bent met twee strepen op je wangen. De highlighters geven juist meer kleur en dimensie op je gezicht en zorgen voor een natuurlijke contour. 

Nog steeds niet overtuigd? 

Well, we can only advise, maar waarom probeer je niet eens een prachtige look te maken (met gekleurde highlighter) voor een feestje dit weekend? Zo begin je 'rustig' en in een setting waar alles mogelijk is, en mocht je daarna echt obsessed zijn (wat wij denken dat het geval is...) dan kan je steeds meer experimenteren met je looks. Hoe tof? 

Verder hebben we voor wat inspi ook een aantal mooie looks voor je opgezocht én natuurlijk voor je op een rij gezet. Geniet! 

Beeld: GettyImages, Pinterest, Instagram
Deel dit artikel
Back to top