Nagellak

Dit zijn de nageltrends van 2023

Dit zijn de nageltrends van 2023

Welke nageltrends zijn er dit jaar hot and happening en vormen gaan we dit jaar allemaal zien? Er is ook zoveel mogelijk. Je nagels zien er verzorgd uit en dat is precies wat we willen. De trends van dit jaar kunnen in ieder geval met elke vorm gedragen worden. Van minimal-french tot 3D-nagels. We komen van alles tegen.  Welke trend ga jij voortzetten?

  

Nageltrends

 

1. Minimal french

De French manicure blijft een trend die eigenlijk nooit uit de mode blijkt te gaan. Dit is ook niet heel erg gek, want deze stijl is geschikt voor elke vorm en lengte nagel. Je zit dus altijd wel goed. Het subtiele randje kun je in een leuk kleurtje laten zetten. Subtiel, maar toch een extra touch.

 

2. Velvet

Een nageltrend met een mettalic kleurtje, maar dan net even anders. We hebben het over de velvet nagels. Het leuke aan deze nagels is dat het lijkt alsof je nagels bewegen. Dit komt door de glans die eroverheen zit en daar krijg je een 3D effect door. Je kunt voor een subtiel kleurtje gaan, maar je kunt het ook lekker laten opvallen. Wij zijn fan!

 

3. Aura

Hoe gaaf zijn deze aura nagels? Je kan er echt alle kanten mee op. Denk aan de kleuren blauw, grijs en zwart. De donkere omlijning zorgt voor diepte en door het felle kleurtje van binnen krijg je een heel gaaf space effect.  

 

4. Lijnen

Met lijntjes zit je altijd goed. Ben je nou niet zo’n fan van de French manicure, dan kun je ook voor een veelvoud aan lijnen gaan. Van strepen tot swirls. Een natuurlijke basis met een edgy kleurtje. Je look is dan helemaal compleet. Van pasteltinten tot felle kleurtjes. Gaaf toch?


 

5. Glazed donut

Deze nagels zijn misschien wel de meest aangevraagde manicure in de nagelsalon. De glazed donut waren al helemaal in en ook dit jaar kunnen we er geen genoeg van krijgen. Mettalics blijven in de mode en je kan er van alles mee combineren. Experimenteer met wat kleurtjes. Misschien is een bruintint wel een keer gaaf.

 

6. 3D

Last but not least zijn de 3D nagels. Ja je leest het goed. Als je niet zo van het minimalistische bent dan is deze nageltrend perfect voor jou. Deze trend noemen we daarom ook over the top nail art. De 3D nagel ga je heel veel zien dit jaar. Van steentjes tot bubbels. Het is allemaal mogelijk. Laat je creatieve kant maar zien.

Bron: Cosmopolitan
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top