Nagellak

Dit zijn de laatste trends op gebied van nagels

Dit zijn de laatste trends op gebied van nagels

Trends komen en gaan. Wij van Trendalert houden ons maar al te graag bezig met welke trends er momenteel helemaal in zijn en we voorzien jou graag van alle inspiratie die je nodig hebt! Benieuwd naar de nageltrends die momenteel hip zijn? Dit zijn de laatste trends op het gebied van nagels.

Lange, rode nagels

In 2023 gaan we terug naar de klassiekers! Lange, rode nagels zijn helemaal in. Deze simpele maar opvallende look kun je op verschillende manieren toepassen. Er zijn bijvoorbeeld een hoop verschillende tinten rood om uit te kiezen. Denk aan bordeauxrood, wijnrood of oranjerood. Daarnaast kun je een creatief design dragen. Denk aan een rode french tip bijvoorbeeld (een andere trend die we later zullen behandelen). Naast de kleur rood focust deze trend zich op het hebben van wat langere nagels. Deze trend kun je dus mooi toepassen als je acrylnagels, gelextensions of gewoon natuurlijk lange nagels hebt.

3D designs

Dit jaar zien we veel minimalisme, maar ook veel maximalisme. We gaan in 2023 veel extravagente nageldesigns zien. En deze zijn alles behalve plat! Je kunt het je zo gek nog niet bedenken. Wil jij deze trend volgen dit jaar? Wees dan vooral lekker creatief en laat je verbeelding de vrije loop. Getalenteerde nagelstylisten maken van jouw droomnagels, werkelijkheid.

Magenta nagels

Magenta is de kleur van 2023. Deze kleur gaan we dan ook veel terugzien in kleding, make-up en ook op de nagels. Net als bij de trend met de rode nagels, kun je deze trend op verschillende manieren aanpakken. Je kunt de kleur verwerken in nail art, voor matte nagels gaan of juist kiezen voor glitter!

Dunne french tips

Een french tip is een klassieke nagelstijl die hoogstwaarschijnlijk nooit volledig uit het straatbeeld gaat verdwijnen. In 2023 pakken we deze trend toch net iets anders aan. Dit jaar gaan we veel dunne french tips zien. Dit houdt in dat de french tip pas later begint. Hierdoor is het witte stukje van de nagel een stuk dunner. Deze trend valt onder de minimalisme trend die we dit jaar ook veel terug gaan zien.

Chrome nagels

Als jij van opvallende nagels houdt, is dit de trend voor jou. In 2023 is chrome helemaal in. Deze opvallende metallic nagels zijn simpel, maar toch erg uniek. In 2023 gaan we vor glans!

Gesmolten metaal nagels

We blijven voor deze trend even in hetzelfde straatje. Metallic nagels zijn in dit jaar. Maar heb je al van gesmolten metaal nagels gehoord? Deze trend is erg uniek en opvallend. Bij deze trend combineert een neutrale basis met een opvallende metallic waardoor het net lijkt alsof er vloeibaar metaal op je nagels zit. Deze look kan je op een minimalistische manier toepassen, of juist lekker all out gaan. Deze trend werkt voor iedere nagellengte en vorm!

Velvet nagels

Velvet kennen we allemaal van kleding. Dit stofje is lekker zacht en wordt veel gedragen rond de feestdagen. Maar wist je dat je dit effect ook op je nagels kunt dragen? Deze velvet nagels zijn perfect voor de koudere seizoenen en is classy en uniek tegelijk!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top